Lifestyle Review

3 produse esențiale pentru păr cu volum

Părul sau podoaba capilară, e cel care de multe ori ne face să ne simțim bine și care parcă ne conferă mai multă încredere. Totuși, multe dintre noi ne confruntăm cu probleme în ceea ce presupune îngrijirea sa.

De când mă știu am avut probleme cu părul și scalpul. Mereu eram stresată să îl spăl la timp și din păcate asta însemna foarte des. Era și este necesar să îl spăl cel puțin o dată la două zile, pentru a nu avea parte de un par parcă trecut prin cratița cu ulei. Căutarea unui șampon pentru păr gras a fost o adevărată aventură.

Și pentru că nu era suficient, firul părului meu e și foarte subțire, ceea ce duce la lipsa volumului. Asta ca să fie tot tacâmul.

Deși am încercat o mulțime de soluții minune, încă nu am găsit una care să funcționeze. Cu toate acestea, am descoperit câteva produse care îmi sunt de ajutor. Nu fac minuni peste noapte, dar conferă părului un aspect mult mai îngrijit pentru o perioadă mai îndelungată. Dacă ai și tu un păr fin și subțire îți recomand să le încerci.

Să începem cu șamponul. Momentan folosesc șamponul pentru volum Matrix Total Results High Amplify. Un produs cu proteine care curăță delicat părul și nu conține silicon. Mi se pare și că mi-a calmat puțin secrețiile de sebum și parul capătă mai mult volum. Părul meu e curat aproximativ 3 zile, ceea ce înainte nu era posibil.

Nu folosesc balsam, pentru că până în prezent nu am descoperit un produs care să mi se potrivească. Tot ce am încercat nu a făcut altceva decât să-mi încarce părul și să arate nespălat după maxim o zi.

Șamponul uscat e un produs cu dublu rol. Oferă volum natural parului și reduce cantitatea de sebum de la rădăcina acestuia. Momentan folosesc și ne împăcăm bine. Nu rămâne albicioasă pe firul de păr și își face bine treaba.

Ultimul produs din acestă listă este spuma pentru coafare care conferă volum de la rădăcină de la L’Oreal. O folosesc ocazional, mai ales în ultima perioadă. Dar dacă nu stați la fel de prost cu timpul, vă recomand să o încercați. Nu are o fixare puternică, dar e suficient pentru ca orice coafură să reziste timp îndelungat și să ofere volum părului.

Un alt produs de care am fost încântată a fost pudra pentru volum, dar despre această rămâne să vă povestesc într-un alt articol.

Ce tip de păr aveți? Ce produse folosiți?

1 comentariu

  1. Maria G. spune:

    Si al meu e gras si greu de lucrat cu el. O sa incerc si eu samponul.. sper sa ma ajute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *