Review

Acqua di Giò Profumo – Giorgio Armani

Azi vreau să vă vorbesc despre un parfum pentru bărbați. Poate intenționați să faceți un cadou soțului, iubitului sau celui mai bun prieten și nu știți ce să alegeți.

De fiecare dată când am fost nevoită să fac un astfel de cadou, m-am îndreptat spre brand-uri renumite.

Mereu fac cumpărăturile de acest gen, din același magazin online și anume Notino.ro. Îmi este mult mai ușor să plasez o comandă și să aștept curierul, decât să alerg prin magazine. În plus, de cele mai multe ori găsesc și câte o super ofertă și ador să profit de aceasta.

De exemplu, în perioada 26.08-01.09.2019 Notino ne oferă un super kit cadou. Dacă plasați o comandă de minim 190 lei, puteți alege unul din cele 4 set-uri SOS cadou. Kit-urile conțin produse super interesante, așa că e mare păcat să le ratați.

Revenind la parfum, ultima mea alegere a fost unul dintre parfumurile brand-ului Armani.

Am optat pentru varianta Armani Acqua di Giò Profumo. Un parfum intens cu o aromă unică inspirată de rocile vulcanice și adâncimile oceanului. Unește ingrediente contrastante, ceea ce îi conferă o notă unică. Este parfumul ideal pentru bărbații puternici, încrezători și dinamici.

Compoziția parfumului:
Note vârf: bergamotă, tonuri marine

Note inimă: rozmarin, salvie

Note de bază: patchouli, tămâie

Ambalajul apei de parfum are linii simple, curate, care te duc cu gândul la o rocă neagră, lustruită de valurile mării. Prin simplitatea sa, flaconul apei de parfum masculine Armani Acqua di Giò Profumo, transmite un sentiment de încredere în sine și echilibru, oricărui bărbat.

Deși la prima vedere, pare un simplu parfum, după ce îi simți aroma unică, îți stârnește un sentiment de curiozitate. Are o aromă cu adevărat captivantă, care în doar câteva clipe te poartă într-o călătorie plină de mister.

Parfumul a fost lansat în anul 2015, însă este în trend și în prezent. Este un cadou potrivit pentru bărbatii puternici din viețile noastre.

Ați testat apa de parfum masculină Armani Acqua di Giò Profumo? De la ce brand-uri cumpărați în general parfumuri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *