Lifestyle

Ajutor de nădejde la curățenie

Curățenia casei îmi ocupă destul de mult din timp. De când cu micuța Victoria, timpul este mult mai prețios decât înainte. Am încercat să găsesc aparate care să mă ajute să termin curățenia în cel mai scurt timp posibil și iată că am găsit.

De curând am găsit un astfel de aparat prin intermediul campaniei BuzzDeals organizată de BuzzStore în colaborare cu Rowenta.

Aspiratorul cu aburi Clean and Steam Multi de la Rowenta este un aparat multifuncțional. Mă ajută să aspir și să sterg în același timp, pot să îl folosesc pentru a igeniza baia, bucătăria, covoarele sau chiar să împrospătez perdelele. E ajutorul meu de nădejde.

Datorită vaporilor extrem de puternici, curăță și igenizează foarte bine, fără a utiliza soluții chimice. Sunt extrem de încântată de acest aspect. Nu mai trebuie să îmi fac griji, că suzeta Victoriei, care e mai mereu pe jos, intră în contact cu cine știe ce chimicale.

Această funcție cu aburi poate fi folosită și pentru a igeniza baia sau bucătaria. Am curățat cu ușurință rosturile de la gresia din baie. Am îndepărtat calcarul din jurul robinetului și am sters extrem de repede oglinda. În doar câteva minute, baia strălucea.

Când simt nevoia, pot împrospăta covoarele sau chiar draperiile cu ajutorul acestui aparat multifuncțional.

Aspiratorul cu abur Rowenta Clean & Steam Multi vine însoțit de o mulțime de accesorii. Cu ajutorul lor, putem curăța toată casa într-un timp extrem de scurt.

Aspiratorul cu abur detașabil este extrem de ușor și practic. Am șters oglinzile, geamurile, am curățat obiectele sanitare și faianța într-un timp record, cu ajutorul lui.

Datorită celor 2 setări disponibile Eco și Max, poți aspira și igeniza orice tip de suprafață. Puterea aburului elimină până la 99,9% din bacterii, ceea ce mă face să mă simt în siguranță.

Un alt aspect extrem de important este Tehnologia Ciclonica avansată care oferă un nivel înalt de separare a aerului de praf. Astfel am obținut performanță în aspirare.

Aspiratorul vechi scoate praful aspirat și lasă un miros care nu e tocmai plăcut. În cazul ROWENTA Clean & Steam Multi, nu se pune problema de așa ceva. Datorită filtrelor, tot praful rămâne în interiorul aspiratorului și nu este eliminat înapoi în aer.

Pentru mine este aspiratorul ideal. Chiar dacă nu este extrem de ușor, eu tot îl consider un mare ajutor în casă.

Ce tip de aspirator folosiți? Ați încercat un aspirator multifuncțional până acum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *