Lifestyle

Decorarea locuinței cu ajutorul posterelor

A trecut deja 1 an de când ne-am mutat în noua noastră casă. Deși aș fi tentată să spun că ,,parcă ieri ne-am mutat”, adevărul este că mă simt atât de confortabil încât am impresia că mereu am locuit aici.
Căsuța noastră cu suflet, nu e încă gata, iar amenajarea ei pare mai anevoioasă decât mi-am imaginat. Totuși, mă bucur de fiecare colțișor și fiecare obiect nou îl așezăm cu grijă și prețuire.
Ultimele accesorii pe care le-am adăugat căsuței sunt câteva postere care au schimbat complet pereții.
Intenționam de mult timp să alegem ceva, dar până să descoperim magazinul online Poster Store nu am găsit nimic pe placul nostru. De data aceasta, lucrurile au stat diferit. La Poster Store am descoperit o gamă variată de postere și rame, cu design scandinav, iar prețurile sunt accesibile.

Gamă variată de modele și dimensiuni

Inițial am acordat atenție exclusiv posterelor. Apoi, am realizat că ramele pe care le alegem sunt și ele extrem de importante. Din punctul meu de vedere trebuie să existe o potrivire perfectă între acestea și restul pieselor de mobilier. Din acest motiv, am optat atât pentru rame din lemn cât și pentru rame din metal.

Posterele sunt realizate din hârtie ecologică și de înaltă calitate produsă în Stockholm. Iar ramele sunt extrem de calitative și elegante.

Pentru momentele în care rămâi fără inspirație dar îți dorești o schimbare a designului locuinței tale, fără a cheltuii exagerat, poți arunca o privire peste postere.

Noi am optat momentan pentru secțiunea natură. Am achiziționat 4 postere pe care le-am așezat în 2 zone diferite ale casei. Din acest motiv și ramele lor sunt diferite.
Posterul cu ramă din metal face parte tot din gama postere natură și l-am poziționat deasupra suportului pentru lemne, în dreapta șemineului. Mi se pare că cerbul e extrem de potrivit în această zonă.

Pentru zona de intrare în casă am ales câteva postere cu dimensiuni diferite și rame din lemn. Fiind poziționate deasupra corpului ralizat manual din lemn de castan, aceasta a fost cea mai potrivită variantă.

Mai avem de decorat câteva zone din casă, cu ajutorul posterelor, dar asta după ce reușim să hotărâm ce tematică și colorimetrie alegem pentru fiecare în parte.
Suntem mulțumiți și încântați de rezultatul obținut și sperăm să fie și pe placul vostru. Dacă aveți alte gusturi, nu este problemă. Pe site găsiți o mulțime de modele unice, disponibile într-o gamă variată de tematici. În plus, în fiecare marți sunt listate pe site modele noi.

Pentru că ați avut răbdare până la final, am pentru voi și o surpriză. Folosind codul ,,alerogo50”, până în 23 August, puteți beneficia de 50% reducere la toate posterele (mai puțin cele din categoria Selection). Oferta nu este valabilă pentru rame și nu se poate combina cu alte ofere existente).

(1) Comment

  1. Ioana says:

    Arata tare bine posterele. O sa iau si eu..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *