Lifestyle

Bărbieritul și mașinile electrice pentru ras

Când ai un soț cu barbă înveți o mulțime de chestii cu privire la îngrijirea ei.
Până să devin soția unui bărbos, habar nu am aveam că există șampon sau ceară pentru barbă. În mintea mea exista doar lama de ras și cam atât.
După ce am devenit soția lui Ionuț am învățat să fac diferența dintre un apart de ras clasic și un aparat de ras electric.Nu e extrem de complicat, dar așa cum zice mama ,,când nu ști, nu ști și gata”. Ei bine, în cazul meu nu a fost gata ci am învățat cum sta treaba cu ele. Era singura modalitate prin care puteam ca mai apoi să-i ofer cadou un super aparat de ras soțului meu.

Primul aparat pe care i l-am achiziționat a fost unul de la Rowenta. O drăgălășenie cu mai multe capete potrivită pentru mai multe zone ale corpului. El e încântat de aparatele de acest gen, un fel de all in one, așa că m-am conformat.

Noutăți în sfera bărbieritului.

Totuși, de curând am descoperit aparatul de ras One Blade care mi se pare extrem de interesant. Am văzut că există și lame de schimb pentru el ceea ce îl face mai durabil. Rezerva Oneblade face ca bărbieritul să fie la fel de plăcut iar pielea să rămână netedă chiar dacă aparatul nu mai e nou.

Aparatul este disponibil în varianta face and body care poate fi folosit pentru a rade, tunde sau contura parul de pe orice zonă a corpului. În plus, aparatul este rezistent la apă și astfel permite bărbieritul umed sau uscat.Designul aparatului mi-a atras atenția și cred că eleganța sa nu va rămâne ne observată nici de soțul meu. Dar despre acest aspect cât și cu un review detaliat cu privire la acest produs voi reveni curând. Soțul meu are nevoie de un aparat nou și mi-am propus să-i fac cadou un aparat de ras Philips One Blade.

(1) Comment

  1. Trebuie sa ii cumpar un aparat nou de ras sotului meu. Nu stiam de One blade, dar pare interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *