Beauty tips Lifestyle Review

Black Friday la Notino

Ador reducerile!

Trebuia să spun asta încă de la început. Luna noimbrie este cu siguranță printre preferatele mele. E luna reducerilor și încerc să profit de cât mai multe. Anul acesta nu vreau să ratez nimic așa că mi-am început cercetările la timp.

Prima reducere a acestui sezon Black Friday, vine de la magazinul meu online preferat. Notino ne așteaptă în perioada 11-17.11.2019 cu 15% reducere la toate parfumurile. Pentru a beneficia de ofertă trebuie să folosim codul ,,black”.

Am găsit câteva parfumuri interesante și cu siguranță voi achiziționa cel puțin două. Sau poate chiar mai multe ținand cont că urmează perioada cadourilor.

Până să profit de această ofertă, vreau să vă vorbesc puțin despre unul dintre parfumurile mele preferate.

Apa de parfum ,,Today” de la Avon este parfumul adolescenței mele. Îmi plăcea extrem de mult atunci și îmi place și acum.

Nu e un parfum de nișă dar e extrem de persistent și are o aromă florală exact pe placul meu. Pe lângă faptul că îmi amintește de copilărie, îmi amintește și de mama mea. Ea folosește acest parfum și deși miroase diferit pe pielea ei, îmi place la nebunie. Astfel, de fiecare dată când privesc sticla de parfum îmi amintesc mirosul mamei.

Ambalajul de sticlă al parfumului este foarte elegant din punctul meu de vedere. Chiar dacă este simplu, muchiile rotunjite și curburile prezente pe capac îi conferă o notă de eleganță.

Notele acestui parfum se regăsesc atât în categoria florală cât și în cea lemnoasă.

Notele de vârf: cactus, frezie și piper. Nu mă puteam gândi că acest parfum are legătură cu piperul, dar se pare că e o combinație bună.

Notele inimă: flori de portocal, hibiscus, strelitzia, tuberoza

Notele de bază: cedru, mosc

Combinațiile dintre notele lemnoase și cele florale au fost mereu pe placul meu. Marea majoritate a parfumurilor pe care le am, au astfel de note. Totuși aroma freziei fiind destul de persistentă, îl urcă în topul preferințelor mele.

Deși este considerat un parfum de zi cu zi, eu spun că este potrivit și pentru evenimente. Aroma sa florală mă învăluie într-un aer regal. Dacă închid ochii și simt acest parfum, gândul îmi zboară imediat la o grădină cu flori.

Îmi plac tare mult florile și poate din acest motiv ador parfumurile florale. Fie că sunteți îndrăgosite de aromele florale sau nu găsiți o mulțime de variante pe site-ul celor de la Notino. Sunt sigură că au cel puțin un parfum pe gustul vostru!

Tu ce parfum preferi? Aștepți super reducerile cu ocazia Black Friday?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *