Lifestyle Review

Cum poți obține un bronz frumos acasă?

Vara aceasta cred că sărim peste concediu. Nu pentru că îmi doresc asta ci pentru că cel mai probabil nu vom avea dreptul la așa ceva. Vara înseamnă pentru majoritatea dintre noi și un bronz frumos. Iar din acest motiv, vreau să vă vorbesc despre un produs care mă ajută să obțin un bronz auriu chiar dacă stau în casă.

Razele solare afectează pielea extrem de mult. Știu că avem tendința să negăm acest aspect, dar din păcate este adevărat. De solar nici nu cred că mai are rost să spun. Și totuși, care e soluția? Cum putem obține un bronz de invidiat, fără să ne punem sănătatea în pericol?

Răspunsul este relativ simplu: loțiune autobronzantă. Chiar dacă este vorba despre un produs simplu, aplicarea lui este extrem de importantă. Asta, dacă ne dorim un bronz frumos și de durată.

Eu folosesc autobronzantul Fast Tanning Mouse de la St. Moriz Professional. Este un produs sub formă de spumă, ușor de utilizat. Totuși trebuie să ținem cont de unele aspecte, dacă vrem un bronz de invidiat.

Cum aplicăm autobronzantul?

Primul pas pe care trebuie să îl respectăm este pregătirea pielii.

Pielea trebuie să fie curată, fără urme de deodorant, loțiuni sau rămășițe de piele moartă. Pentru acest pas este indicată utilizarea unui produs exfoliant. Un scrub puternic, care să îndepărteze până și ultima celulă moartă rămasă pe piele. Aveți grijă să nu alegeți un exfoliant pe bază de AHA. Aceștia au un efect îndelungat și exfoliază pielea chiar și după ce a fost îndepărat de pe piele. Astfel, riscați să fie îndepărtat și viitorul bronz.

După ce ați exfoliat pielea este important să îndepărtați orice urmă de produs cosmetic rămas pe corp. E important să evitați utilizarea produselor pe baza de ulei, care ar putea crea o peliculă la suprafața pielii.

După ce ai șters pielea, aplică o cremă hidratantă. Insistă pe zonele foarte uscate, precum coate și genunchi.

Acum pielea ta e pregătită pentru un bronz natural și uniform.

Îți recomand să aplici crema autobronzantă seara, înainte de culcare. Astfel are suficient timp să acționeze și se presupune că ar acționa mai bine în timp ce corpul se odihnește.

Autobronzantul trebuie aplicat cu mișcări circulare. Îți recomand să începi cu picioarele și să urci treptat în sus. E indicat să finalizezi acest procedeu cu zona brațelor. Atfel riști să ai diverse urme.

Nu uită să aplici autobronzantul cu mănuși pentru a evita colorarea unghiilor și pătarea palmelor.

După ce ai terminat de aplicat autobronzantul, evită să te îmbraci (pentru minim 20 minute), să te speli pe dinți (ai putea îndepărta autobronzantul din jurul gurii) și să transpiri. Aceste reguli sunt esențiale, dacă nu îți dorești să te transformi într-un dalmațian maro.

Poate pare complicat, însă este destul de simplu. Partea importantă e să urmezi cu strictețe acești pași și apoi să te bucuri de cel mai frumos bronz.

Sunt curioasă, ai mai folosit până acum un produs autobronzant?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *