Beauty tips Lifestyle

Cadoul perfect de Valentine’s day – pentru EL

Valentine’s day sau ziua îndrăgostiților (cum vreți să îi spuneți) este extrem de aproape. În fiecare an am încercat să găsesc un cadou perfect pentru Ionuț. Anul acesta vreau să îl surprind cu un cadou personalizat.

E destul de greu să alegi ceva cât timp nu ști ceea ce vrei. Tot ce știu e că vreau ceva care să îl reprezinte și să fie unic.

Ținând cont de aceste aspecte, am dat fuga în magazine, în căutarea acelui cadou. Am găsit diverse produse interesante, însă nimic nu era ceea ce îmi doream eu.

Într-o seară, mi-am amintit de prietenul meu Notino. Magazinul online de unde îmi cumpăr cam tot ce avem nevoie pentru îngrijire. Mi-am amintit și de posibilitatea de a grava un text, pe diferite produse. Și iată că s-a produs un click în mintea mea.

Am dat imediat un search pe site și am găsit cadoul perfect. Dacă căutați și voi cadouri de valentines day, vă recomand să intrați pe site.

Eu am ales un parfum despre care se spune că întruchipează omul contemporan, încrezător și întreprinzător, care, nu are vreo problemă să trăiască în armonie cu natura. Este o descriere perfectă pentru Ionuț. Pentru a-l face unic, am gravat un mesaj pe el. Iată, că am creat cadoul perfect.

Parfumul se deschide cu note calde, exotice de bergamotă și neroli, o combinație de lamaie, cu frunze si flori amare de portocale. Notele de mijloc, combină esențe de salvie verde, cu flori de zambile și mușcate. Iar, baza parfumului cuprinde esențe lemnoase de cedru, ambră, mosc și bob de tonka. O combinație plăcută, masculină, extrem de proaspătă. Ambalajul este elegant, dar simplu. Îmi place extrem de mult că nu este nimic exagerat. În plus, mie îmi inspiră puritate. Ținând cont că am gravat mesajul pe el, pentru mine a fost extrem de important ambalajul.

Parfumurile Versace au fost mereu pe placul meu. Fie că a fost vorba de cele pentru femei sau pentru bărbați. Au o gamă diversificată de arome, floare și fructate, exact așa cum îmi plac mie.

Pe site găsiți o mare varietate de produse, pe care le puteți oferi drept cadouri de valentines day pentru el.

Puteți alege un set, un simplu parfum sau puteți apela la serviciul de gravură. Sunt sigură că îl veți surprinde cu un mesaj unic și personal, gravat pe parfumul preferat.

În plus, în această perioadă, oferă un cadou, comenzilor mai mari de 200 lei. Cadoul îl alegeți voi, înainte de la finaliza comanda.

Ce cadouri ați ales pentru jumătatea voastră?

3 comentarii

  1. Anul acesta am ales să mergem la teatru și la film, iar eu am făcut, în plus, câte o prăjitură 🙂
    Ne-am tot luat cadouri în ultima perioadă și am hotărât să facem ceva special anul acesta.

  2. Gabriela Alexandra Andrei spune:

    Foarte buna recomandare! Îmi plac mult parfumurile Versace. Anul acesta am optat pentru o ieșire în oraș și un cadou simbolic personalizat.

  3. sabinarusescu spune:

    Multumim de recomandare, nu stiam de acest parfum pana acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *