Lifestyle

Ce cadouri mai oferim de Crăciun?

Fulgi mari de zăpadă se aștern pe geamul din dormitor. Stând în pat și privind cât de frumos ninge mi-am amintit că am uitat de cadourile de Crăciun.

Dacă până anii trecuți reușeam să mă organizez destul de bine, în ceea ce privește cadourile, anul acesta e totul diferit.
Mai am o săptămână la dispoziție să pregătesc totul. Cumpărat, ambalat, etichetat și mai apoi dăruit. Cum în magazinele fizice nu am timp să merg și nici nu am acces peste tot, am optat tot pentru varianta online.

Ce cadouri mai oferim de Crăciun în 2021?

M-am tot gândit ce să cumpăr pentru părinții noștri și pentru Ionuț, dar am rămas în pană de idei. Mă simt de parcă am epuizat toate variantele posibile și nu mai am nimic pe listă.

De această dată am renunțat la ideea de a cumpăra iubitele parfumuri personalizate
Iar, pe când să fiu la un pas de a renunța la ideea de cadou, am observat posibilitatea de a oferii un voucher cadou Notino. Și mi s-au aprins beculețele. De data aceasta sunt multicolore și au și sunet, în ton cu sărbătorile.
Și iată cum am salvat cadourile și sper să reușesc să-i surprind.
Pe site am găsit varianta de 100, 200 și 300 lei. Numai bune pentru a face cumpărături.

Încă mai am timp să mai adaug și un set cu produse pentru bărbierit, pentru Ionuț. Nu am ales încă unul, dar dacă plasez comanda luni sau marți sigur ajunge la noi în timp util.

Am descoperit pe site și o mulțime de oferte interesante. Iar dacă mai aveți și voi de bifat cadouri de pe listă, vă recomand să aruncați o privire la codurile de reducere Notino. E chiar păcat să ratez astfel de promoții: diverse reduceri la produse și transport gratuit. Dar pentru a beneficia de ele trebuie adăugat acel cod de reducere Notino în coș.

Când am început să vă povestesc despre cadouri aveam impresia că nu am ce să mai cumpăr. Acum m-am trezit cu o mulțime de variante.
Tot ce îmi mai rămâne de făcut e să le ambalez frumos, pentru că ador să fac asta și mai apoi să le ofer celor dragi.

Voi ce ați cumpărat anul acesta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *