Lifestyle

Cadouri de Crăciun pentru fiecare

Goana după cadouri de Crăciun a început încă din primele zile ale lunii decembrie. Zile pe care le-am început cu o sesiune de shopping. E adevărat că am mers puțin prin magazine (cam fără rezultat), dar tot la mediul online m-am întors. Aici am timp să studiez, să verific și să pun în coș toate produsele care mi se par interesante.

Deci, așa cum spuneam, după o repriză eșuată, am intrat în goană la unul dintre magazinele mele preferate. După doar 2 minute de căutări am găsit o mulțime de seturi numai bune de oferit cadou.

Pentru că sâmbătă noaptea am oferit primele cadouri am plasat o comandă pe la mijlocul săptămânii. Eram sigură că ajunge la timp, iar cei dragi se vor bucura de produse de calitate. Pentru că plasez comenzi regulat la Notino știam că sunt prompți și că mă pot baza pe ei.

Dacă ai rămas în pană de idei, citește aricolul până la final. Am pregătit o listă cu câteva cadouri de Crăciun pentru ea dar și pentru el, de care oricine s-ar bucura.

Primul set care mi-a atras atenția a fost Discovey Set Home Christmas. Un set cadou care conține un difuzor pentru mașină, trei parfumuri pentru mașină și 2 lumânări. Acest set este ambalat, perfect pentru a fi oferit cadou.

Am găsit și o mulțime de seturi cadou interesate care conțin produse de machiaj. Nobea Festive mi-a atras atenția datorită ambalajului. Cutia arată precum o bomboană și mi se pare un cadou extrem de potrivit pentru acest sezon.

Dacă vrei să oferi un parfum, ai de unde alege! Găsești atât seturi cadou pentru bărbați cât și pentru femei.

Setul de la Mark Jacobs Daisy mi se pare un cadou inedit pentru o doamnă îndrăgostită de aromele florale. Ambalajul parfumului îmi inspiră un sentiment relaxant. Mă duce cu gândul la o grădină plină cu flori frumos parfumate.

Acest set conține eau de toilette 50 ml, lapte de corp 75 ml și gel de duș 75 ml. Toate cele trei produse sunt așezate cu grijă într-o cutie în nuanțe calde.

Dunhill Icon Racing este unul dintre seturile pentru bărbați care mi-a atras atenția în mod special. Probabil nuanța verde a ambalajului este cea care m-a determinat să mă îndrăgostesc de acest set.

Parfumul promite o senzație de libertate și eleganță, ceea ce cred că își dorește orice bărbat.

Setul care mi-a atras atenția conține apă de parfum la 100 ml, apă de de parfum la 30 ml și un gel de duș la 90 ml. Acestă variantă mi s-a părut mie interesantă, însă pe site găsiți mai multe seturi disponibile.

Sunt curioasă ce alte produse interesante ați văzut voi și ce intenționați să achiziționați. Eu mă opresc aici, de data această.

Trebuie să vă mai spun că puteți aplea cu încredere la magazinul online Notino. Am văzut de curând o mulțime de întrebări cu privire la acest magazin și pot să vă asigur că produsele sunt originale și de foarte bună calitate. Cred că sunt aproximativ doi ani de când comand lunar, cel puțin o dată, și sunt extrem de mulțumită. Comenzile au ajuns mereu la timp, iar produsele au fost ambalate cu grijă astfel încât să ajungă intacte.

În cazul în care aveți alte întrebări îmi puteți lasa un comentariu sau îmi puteți scrie un mesaj privat pe Instagram.

Pe data viitoare!

2 comentarii

  1. Paula spune:

    Daisy e unul dintre preferatele mele. Imi place tare!

  2. Didi spune:

    Ce lista draguta ai facut. Imi plac mult revomandarile tale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *