Lifestyle

Cadouri de ziua îndrăgostiților care se încadrează în orice buget

Parcă nici nu a trecut bine perioada sărbătorilor de iarnă și deja e aici mult iubitul, Valentine’s day. Un alt prilej de a-i arăta cât de mult o prețuiești, prin intermediul unui cadou. 

Uneori e ușor să o mulțumești cu o floare, dar de această dată îți propun să încerci ceva diferit. 

Femeile adoră cadourile și chiar dacă iubita ta îți spune să stai liniștit că nu așteaptă nimic, te asigur că în interiorul ei speră să primească ceva. 

Majoritatea sunt îndrăgostite de parfumuri, produse de skincare sau machiaj. Astfel, poți alege cu ușurință un produs cu care să o uimești. 

Te voi ajuta cu câteva recomandări de cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Astfel sper să fie mai ușor să alegi, în funcție de bugetul pe care îl ai disponibil. 

Dacă te gândești să îi faci un cadou cu costuri cât mai mici, îți recomand apa micelară Bioderma Sensibio H20. Toate femeile o iubesc, deci sunt sigură că nu dai greș cu acest produs. 

Attachment.png

Apa micelară curăță și demachiază tenul fără să îl agreseze. Este un produs destinat tenului sensibil și are capacitatea de a calma iritațiile. Conferă și o senzație de prospețime. Iar așa cum am spus, prețul produsului este destul de redus. 

Nu ști ce produs de machiaj să alegi?

Dacă te gândești la un produs de machiaj poți opta pentru produsele Collistar. Ce ai spune de un ruj în nuanța ei preferată? Sigur îl va purta cu drag la cina pe care urmează să o serviți împreună. 

1__#$!@!#__Attachment.png

Rujurile Collistar Rossetto Art Design sunt disponibile în mai multe nuanțe. Au o rezistență îndelungată și nu usucă buzele. Sunt cremoase iar cu ajutorul lor poți obține atât un machiaj al buzelor subtil cât și unul îndrăzneț. Totul ține de cantitatea pe care o aplici pe buze.

Dacă acest ruj nu se încadrează în bugetul tău, poți opta pentru o nuanță a rujului Maybelline Superstay Matte Ink. Este un ruj mat apreciat de multe femei și cu siguranță se încadrează în orice buget. 

Dacă nu te-am convins cu variantele anterioare, îți recomand să optezi pentru un parfum. Dulce, fresh sau floral, orice ști că o reprezintă pe iubita ta. 

O variantă demnă de un buget redus este apa de parfum Avon Little Black Dress. Este un parfum floral dar elegant, care persistă timp îndelungat.

2__#$!@!#__Attachment.png

Lista mea de cadouri de Valentine’s day pentru ea se încheie aici. Sper că am reușit să te ajut să alegi cadoul potrivit și să o surprinzi plăcut pe femeia din viața ta! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *