Copii Lifestyle Review Sarcină

Carucior Baby Jogger City Mini GT – păreri după o utilizare îndelungată

Despre cărucirul Baby Jogger City Mini GT v-am povestit acum mult timp, într-un articol scris aici pe blog. Vă spuneam atunci că sunt mega încântată de el și că este un cărucior de foarte bună calitate.

Acum, după 8 luni de la sosirea Victoriei, vreau să vă vorbesc iar despre acest cărucior. Astfel, revin cu păreri după o utilizare îndelungată a acestui cărucior.

L-am folosit intens. Încă de la ieșirea din spital, când am luat scoica cu noi. Apoi, zilnic am scos mămăruța afară, cu ajutorul căruciorului. Până pe la 5 luni, am folosit landoul.

Vreau să vă spun că landoul e foarte încăpător. Chiar și în momentul în care am trecut la partea sport, Victoria încăpea lejer în el. Problema a fost că își dorea să vadă în jur și din acest motiv am luat partea sport. Dar, până pe la 6 luni, puteți folosi lejer landoul.

Un super plus al acestui cărucior este modul de strângere. E minunat. Se adună extrem de ușor, cu o singură mână. La fel de ușor e și să îl deschizi. Într-o mână o țin pe Victoria și cu cealaltă pliez căruciorul.

Trebuie să vă amintesc de faptul că am fost operată, iar pentru mine era destul de complicat să cobor din apartament și copilul și căruciorul. Din acest motiv îl lăsam în mașină.

La început mi-am făcut griji că nu o să mă descurc să îl deschid, în timp ce țin fetița în brațe. Dar nu a fost așa. Deschid și pliez căruciorul cu o singură mână chiar și cu cea mică în brațe. E extrem de ușor de manevrat și trebuie să recunosc că are și un design drăguț. Doar nu degeaba este unul dintre cele mai iubite cărucioare ale vedetelor de la Hollywood.

După ce am trecut la partea sport, mi-am dat seama că e și mai rapid și mai confortabil, acest cărucior. Când zic mai rapid mă refer la timpul ,,de asamblare”. Acum nu mai trebuie să montez landoul pe cadru ci doar să deschid căruciorul și să o așez pe Victoria îl el. Nu că era complicat să așez landoul, dar știți voi.. comoditatea e vinovată.

Partea sport e super mare. Încape lejer un toddler de vreo 3 ani îl el și poate trage și un pui de somn copios, fără probleme.

Materialele folosite pentru acest cărucior sunt de o foarte bună calitate. E un cărucior rigid, stabil și extrem de ușor de manevrat.

După 8 luni de utilizare pot să spun că nu scârțâie nimic, nu s-au decolorat materialele și e în stare perfectă de funcționare. Mai pot crește lejer încă 2 copii în el.

Mă întreabă lumea dacă aș lua-o de la început, ce cărucior aș alege. Răspunsul e super simplu: același. Fără să stau pe gânduri aș alege același cărucior. Sunt extrem de mulțumită de el și îmi place cel puțin la fel de mult precum în prima zi.

Acest cărucior dar și alte produse necesare bebelușilor, le găsiți la Erfi.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: