Beauty tips Lifestyle

Ce cadouri să alegem pentru a face o femeie fericită?

Luna aceasta este luna iubirii. Valentines day și Dragobetele, sunt sărbătorile care ne amintesc că e momentul să mai oferim câte puțin din dragostea noastră. Asta, în cazul în care uităm că trebuie să iubim zilnic. Dacă zilele trecute v-am vorbit despre cadoul perfect pentru el, azi vreau să vă vorbesc despre cadoul perfect pentru ea. Articolul de azi, e mai pentru domni. Astfel, vă recomand să trimiteți link-ul acestui articol, din greșală, iubitului. ?

Femeile adoră cadourile, așa că acest cadou nu este potrivit numai drept cadou de Valentines day pentru ea, ci îl puteți oferi oricând și vă asigur că o veți surpinde plăcut. O altă chestie interesantă pe care o știu despre femei este că adoră produsele de îngrijire și cele de machiaj. Așa că nu vă feriți să faceți astfel de cadouri.

Pentru că știu că nu este foarte ușor să alegem un cadou pentru o doamnă sau o domnișoară, azi vin în fața voastră cu o idee de cadou.

Vă recomand să alegeți unul dintre seturile de oje sau de rujuri de la Nobea. Produsele Nobea sunt de foarte bună calitate și le găsiți la prețuri accesibile pentru orice buzunar. O dați pe spate, cu produse de calitate la prețuri modeste.

Puteți alege varianta se set care să conțină oje, rujuri sau ambele. Culorile disponibile în seturile Nobea sunt în ton cu această perioadă a anului. În plus, au un ambalaj tare drăguț.

Primul produs despre care vreau să vă vorbesc azi este Nobea Hartbeat set de lacuri de unghii și ruj hidratant Festive Red . Ambele în nuanțe de roșu. Sunt perfect pentru a fi purtate la o cină romantică în doi, dacă tot suntem în luna iubirii.

Rujul hidratează și colorează intens buzele. Este și destul de rezistent și are o nuanță frumoasă de roșu.

Oja roșie vine perfect în completarea rujului. Pentru un look romantic vă recomand să le folosiți împreună.

Următorul set conține 2 oje, în nuanțe prietenoase, de privăvară. Îl găsiți pe site sub denumirea Nobea Heartbeat set de lacuri de unghii colorate și strălucitoare Dusty Roses.

Un roz drăguț și un sclipici argintiu sunt gata să pună în evidența mâna iubitei. În plus femeile se asortează cu tematica din fiecare perioadă a anului, deci acestea sunt perfecte atât pentru luna iubirii cât și pentru luna Martie.

Pe site găsiți și alte variante pentru seturile de la Nobea. Sunt sigură că găsiți cadoul perfect pentru cineva drag sau chiar pentru voi. E plăcut să ne mai facem și singure câte un cadou din când în când.

Până una alta eu merg să mă pregătesc pentru cina din seara aceasta. Cât timp doarme Victoria vreau să îmi aplic oja roz pe unghii și să aleg ținuta pentru această seară.

Ce cadouri ați primit sau ce cadouri ați oferit în luna iubirii?