Lifestyle Review Sarcină

Pijamale confortabile pentru mămici cu pitici

Sarcina și alăptarea presupun purtarea unor ținute cât mai lejere și cat mai confortabile. Dacă vorbim despre alăptare, atunci este necesar să ținem cont și de zona pieptului. E indicat ca hainele pe care le purtăm să fie prevăzute cu nasturi, capse sau materialul să fie suprapus în așa fel încât alăptatul să fie cât mai facil.

Pentru ultimele zile de sarcină și pentru perioada care urmează, am ales 2 cămăși de noapte extrem de confortabile. Fac parte din categoria destinată gravidelor și sunt realizate din bumbac. Cămășile alese de mine, dar și o mulțime de alte pijamale extrem de drăguțe găsiți pe site-ul Lady-line.ro.

Materialul este extrem de plăcut la atingere, nici prea gros, nici prea subțire. E perfect atât pentru zilele de toamnă care urmează cât și pentru ultimele zile de vară.

Ambele cămăși sunt prevăzute cu nasturi multifuncționali pe ambele părți ale pieptului.

Sunt cu adevărat de ajutor în cazul mamelor care alăptează.

Prima cămașă de noapte, are un print drăguț în zona pieptului, iar culoarea ei este bestială. Mie îmi plac tare mult diversele nuanțe de piersiciu, astfel aceasta este exact pe gustul meu. Găsiți pe site-ul celor de la Lady-line.ro o mulțime de alte culori și modele superbe.

A doua pijama, este defapt un set format dintr-o cămașă și un halat. Ambele super confortabile și tare drăguțe.

Dacă primul model avea nasturi în zona pieptului, aceasta are un alt sistem. Materialul din zona pieptului este dublat, astfel alăptarea este facilă.

Halatul are maneca 3/4 și buzunare. Cordonul detașabil este extrem de folositor.

Atât cămășile de noapte cât și halatul sunt realizate din bumbac 100%. Sunt plăcute la atingere și foarte confortabile. După cum se vede și în fotografia de mai sus, Irina mi-a furat halatul, atât de confortabil e.

Sunt extrem de mulțumită de aceste produse și voi reveni pe site cu o nouă comandă curând.

Voi ați încercat pijamalele de la Lady-line? Ce tip de pijama ați ales să purtați în sarcină și apoi în perioada de alăptare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *