Review Sarcină

Scapă de durerile de spate cu centura DivaDio

Durerile de spate dau mari bătăi de cap gravidelor. Sunt extrem de frecvente, deranjante și uneori chiar insuportabile. Probabil te-ai confruntat sau te confrunți și tu cu această problemă.

Eu am avut tangență cu astfel de dureri pe toată perioada sarcinii. Sunt extrem de neplăcute și mi-au transformat nopțile într-un calvar.

Ridicatul și așezatul pe scaun a fost o reală tortură. Pe lângă faptul că mă durea cumplit se uita și lumea din jur ciudat la mine. Era o adevărată aventură..

Am crezut că toată viața nu mai scap de aceste dureri. Aveam impresia că vor rămâne pe veci alaturi de mine și că nu am șanse să scap de ele.

Am căutat soluții dar mereu dădeam peste diverse recomandari de pastile. Ceea ce era exclus total. Pe toată perioada sarcinii am luat 3 capsule de fier (exact 3) și am refuzat orice alt medicament. Deci, categoric nu acceptam ideea de pastile.

Am mai căutat și datorită unei doamne drăguțe am aflat de centura DivaDio.

Toată tortura a dispărut în momentul în care am început să folosesc centură suport pentru gravide.

Poate că pare ireal, dar vă asigur că nimic nu se compară cu sentimentul de confort și lipsa durerii.

Centura îmi susține bine burta și reduce presiunea de pe coloană. Durerile de spate sunt ameliorate semnificativ în momentele în care o port.

Centura DivaDio este produsul perfect pentru a fi achiziționat încă de la începutul sarcinii. Te scapă de durerile din zona lombară, e confortabilă, iar în ceea ce privește mărimea nu trebuie să îți faci griji. Centura este ajustabilă, astfel o poți purta pe toată perioada sarcinii. Materialul din care este realizată e de foarte bună calitate, astfel chiar și o viitoare mămică cu piele sensibilă o poate utiliza.

Consider această centură unul dintre produsele esențiale în sarcină.

Dacă la început eram sceptică cu privire la utilitatea ei, acum sunt sigură că merită fiecare bănuț. Pentru mine a fost un ajutor de nădejde. Am scăpat de durerile cumplite de spate, doar prin simpla purtare a centurii.

Îmi pare rău doar că am aflat destul de târziu de ea. Eram deja în trimestrul 3, iar durerile le-am îndurat încă din primul trimestru.

Vă recomand din tot sufletul să achiziționați o astfel de centură încă de la primele semne ale durerii. Sunt sigură că nu o să regretați!

Ați folosit o astfel de centură în timpul sarcinii? Ce parere aveți despre un asemenea produs?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *