Sarcină

Confortabili și arătoși – ciorapi pentru mămici cu burtici

Pentru că hainele normale, adică cele pe care le purtam acum câteva luni, au devenit insuportabile, iar ciorapii pe care îi purtam în aceași perioadă îmi vine să îi tai în bucăți, am fost nevoită să apelez la o sesiune de shopping.

Astfel, azi vreau să vă vorbesc despre ciorapi. Un subiect interesant pentru o gravidă care poartă rochii și în perioadele mai reci.

După lungi căutari, m-am oprit asupra câtorva modele comode de la Meia.ro. Am ales 2 perechi Gabriella (20 și 40 den).

Ciorapii sunt creați în așa fel încât susțin destul de bine burta, reduc presiunea de pe coloana vertebrală și nu alunecă pe piele.

Sunt îmbunătățiți cu extract din aloe vera. Datorită acestui ,,ingredient” special, conferă o senzație de hidratare, catifelare și confort.

Pentru cei subțiri (20den) am ales culoare beige, în ideea în care îi port cu rochițe de vară, ușor vaporoase. Iar pentru cei relativ groși (40den) am ales negru.

Am eu o problemă și nu suport ciorapi groși, dechiși la culoare. Dar sunt sigură că există printre noi persoane care nu au aceleași ,,păsărici” ca și mine.

De când am început să port acești ciorapi, îmi simt burta mai liberă. Am scăpat de sentimentul de sugrumare și de nervii pe care mi produceau ciorapii clasici.

Dacă vă faceți griji în ceea ce privește spălatul lor, vă asigur că rezistă fără probleme la spalat în mașină. Se recomandă să îi spălați la 30 grade. Eu din greșală am setat o temperatură mai ridicată a apei, dar sunt intacți, nu au pățit nimic.

Pe site găsiți o mulțime de modele, atât pentru gravide cât și variantele clasice.

Ați purtat ciorapi speciali pe perioada sarcinii? Ați cumparat până acum produse de la Meia.ro?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *