Copii Review Sarcină

Cum am ales pătuțul perfect – sfaturi pentru proaspete mămici!

Un alt subiect dezbătut destul de intens în familia noastră a fost: pătuțul bebelușului.

Ne-am documentat, ne-am contrazis, ne-am documentat din nou și până la urmă am ajuns la cea mai bună alegere împreună.

Inițial am pornit de la ideea de pătuț din lemn. Un model care să arate super fancy, împopoțonat cu baldachin, protecții pentru laterale și multe alte minunății. Atunci nu ne-am dat seama că avem nevoie de ceva cât mai practic cu putință și nu de o fiță.

Ținând cont că urmează să ne mutăm, iar până atunci spațiul nu este tocmai de partea noastră, este extrem de greu să găsim un loc unde să poziționăm un asemenea pat. În plus, îmi doresc bebelușul cât mai aproape.

După ce am stat și am calculat mai bine lucrurile, am ajuns să ne gândim la un pătuț pliabil.

Și bine am făcut! Acesta nu ocupă la fel de mult spațiu, îl pot lipi de patul nostru pe timpul nopții și îl pot muta la locul lui ziua. În plus, nu mai am nevoie de laterale de protecție sau alte nebunii.

Am ales pătuțul pliabil Contour Electra de la Graco. Îl găsiți disponibil în mai multe culori pe site-ul Erfi.ro.

Pătuțul ales de noi, vine cu o mulțime de dotări suplimentare, extrem de interesante.

Are lampă de veghe, care este extrem de utilă pentru verificarea bebelușului în timpul nopții. Astfel, nu trezesc toată casa când vreau să verific dacă este totul în regulă.

Vine însoțit de un sistem de vibrații ale saltelei și muzică de leagăn. Ambele ajută la liniștirea bebelușilor în situații de criză. Le numesc așa pentru că vreau să cred că sunt situații ocazionale și nu e un ritual. Nu îmi doresc un bebelușul foarte plângăcios și sper să mă înțelegeți.

Un mare plus al acestui pătuț este masa pentru înfășat. Se poate monta pe cadrul pătuțului, simplu și rapid. Mă scapă de grija mobilierului suplimentar și uite așa am împușcat mai mulți iepuri cu o singură lovitură.

Pătuțul este însoțit și de o arcadă cu jucării, pentru a stimula atenția bebelușului. Steluțele sunt realizate dintr-un materiale moale, plăcut la atingere și pot fi detașate, dacă se dorește.

Fiind vorba de un pătuț pliabil, este extrem de ușor de transportat. Are un săculeț special pentru ambalare, astfel îl puteți lua cu voi în vacanță sau atunci când mergeți în vizită la bunici.

Sunt extrem de încântată de alegerea făcută și cred că micuțul nostru se va bucura de pătuțul lui. Îl poate folosi până pe la 3 ani, având 2 nivele pentru a poziționa salteaua.

Singura noastră supărare, defapt a tăticului, a fost că nu poate să doarmă și el în acest pat. Cred că o dupămasă întreaga s-a plâns de acest lucru. ? Dar ce să facem!? Așa sunt bărbații… niște copii puțin mai grei și mai înalți.

Revenind la oile noastre, vă recomand cu mare drag acest pătuț. Așa cum am spus deja îl găsiți pe site-ul Erfi.ro, alături de o mulțime de alte produse interesante.

Voi ce pătuț ați folosit pentru micuțul vostru? Ați ales un pat pliabil sau unul fix?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *