Lifestyle

Cum să îți petreci timpul cu stil, în plină pandemie

Azi nu vreau să vă vorbesc despre bebelușeală, rețete de prăjituru sau despre produse (poate doar puțin). Vreau să vă vorbesc despre o revistă digitală de lifestyle, care mă ajută să ies din monotonie.

Pe timp de criză, pandemie sau arest la domiciliu, în funcție de cum vreți să numiți această perioadă, este destul de greu să găsești ceva interesant de făcut. Sunt sigură că ați epuizat deja cam toate resursele care vă ajută să faceți timpul să treacă mai repede. Și totodată cred că orice idee nouă e bine venită, nu?

Flwless.ro este destinat atât fetelor cât și băieților de orice vârstă. Acesta a fost creat de o echipă tânără de jurnaliști, dar cu experiență de peste 10 ani în media. Marea majoritate a cititorilor sunt din mediul urban și au studii superioare.

Flawless.ro are o interfață prietenoasă și e potrivit pentru momentele petrecute în casă. Puteți arunca o privire pe site în timp ce beți cafeaua dimineața sau în timp ce bebelușul doarme (valabil în cazul meu).

Pe site sunt abordate diverse teme de actualitate, din sfera lifestyle. Găsim articole cu privire la diverse produse de înfrumusețare dar și articole care abordează subiecte precum „Coronavirus”.

Deși nu cred că v-ați gândit că e posibil așa ceva, Flawless.ro are în desfășurare diverse campanii în parteneriat cu bloggerii români.

Am luat și eu parte la un astfel de proiect și am testat două produse de la Dermacare.

Am testat crema de mâini Biorga Apaisac și balsamul pentru buze Hyface. Biorga Apaisac este o cremă reparatoare pentru mâinii și unghii care hidratează extrem de bine pielea.

În ultimele săptămâni am petrecut destul de mult timp afară, iar mâinile mele au avut de suferit. Să nu zic despre unghii, care strigă disperate după ajutor. Dar până să le fac pe plac și să ajung la manichiură mai este. Ținand cont de toate acestea, crema e mai mult decât bine venită, în noua mea rutină.

Datorită ingredintelor precum untul de Karite, acidul hialuronic sau niacinamida este extrem de nutritivă și reface filmul hidrolipidic. În plus are și efect anti-age, ceea ce o face și mai prețioasă.

E pentru prima dată când am contact cu produsele Dermacare, dar pot să afirm cu tărie că sunt foarte mulțumită de ele. Abia aștept să încerc și alte produse ale acestui brand.

Revenind la revista Flawless sunt curioasă dacă știați deja despre ea sau ați aflat acum. Poate aveți chef și îmi spuneți cum vă mai petreceți timpul și ce activități interesante ați descoperit.

6 comentarii

 1. Nu am auzit pana acum de aceasta revista și nici de site, dar m-ai făcut curioasa despre ce este vorba și am sa întru și eu! În rest eu una îmi ocup timpul citind, făcând videoclip uri de make up pe YouTube și împreună cu cel mic mai mereu!

 2. Nu cunosc brandul, dar niciodata nu este prea tarziu! Frumoasa prezentare. Multumim!

 3. Nu stiam de aceasta revista, dar cum s-o procur daca chioscurile de ziare sunt inchise?

  1. AlexandraRogojan spune:

   Este online. Asa ca nu e necesar sa ajungi la un chiosc de ziare

 4. mihaelanistor spune:

  Interesanta revista, o voi cauta si eu pentru a afla mai multe detalii.

 5. Adriana Ivan spune:

  Nu știam de revista aceasta, dar mă bucur mult că am aflat. În această perioadă citesc mai mult și am grijă de copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *