Lifestyle

Decorațiuni cu aer de toamnă de la Favi.ro

Îmi plac culorile toamnei, parfumul ei de fructe coapte și dovleacul copt. Nu m-am putut abține să nu vorbesc despre dovleac, pentru că îl ador.

Sunt atât de multe posibilități pentru a ne decora casa încât toamna devine anotimpul meu preferat strict din acest aspect. Urăsc zilele cu ceață și ploaie, dar mă prefac că uit de ele acum.

Anul acesta nu am reușit să decorez nimic, dar mi-am întocmit un wishlist pentru anul viitor, când sper să locuim în noua casă. Pentru a-mi crea lista de dorințe am folosit motorul de căutare Favi.ro

După cum am spus deja, dovlecii sunt preferații mei. Nu cei de Halloween, pentru că nu sunt fan-ul acestei sărbători, ci cei pentru plăcintă.

Ador culoarea dovlecilor și mă gândesc să optăm pentru niște scaune în această nuanță. Astfel am conferi puțină culoare living-ului.

La intrarea în casă am creat un spațiu special pentru a fi decorat în ton cu perioada în care ne aflăm. Abia aștept să îl mobilăm și apoi să îl decorez cu tot felul de accesorii în culorile toamnei.

Am trecut în lista pentru cumpărături două accesorii din beton. Un măr și o pară frumos stilizate, astfel încât să aibă un ton modern. Ambele sunt într-o nuanță interesantă de galben, care mă duce cu gândul la frunzele căzute din copaci.

Pe site am găsit și un aranjament de flori tomnatic. Este perfect de pus în vaza de pe masa din living. Nuanțele sale sunt frumoase, iar dimensiunea e perfectă pentru masa noastră.

Tot pe Favi.ro am găsit și o coroniță superbă pentru ușa de la intrare și un taburet din lemn extrem de interesant. Un sireag de frunze în nuanțe roșcate, legat cu o crenguță finuță. E extrem de rafinat și elegant.

Taburetul mă gândesc să îl pun în fața oglinzii plasată la intrarea în casă. În plus, Ionuț se va bucura că are pe ce să se aseze când se încalță.

Tu cum ți-ai decorat casa pentru toamnă? Ce accesori alegi în general?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *