Copii Lifestyle Sarcină

Dragul meu copil venit din Cer..

Draga mea fetiță,

Ești cel mai gingaș copil din întreaga lume. Ești un suflet pur venit din Cer. Ești minunea care a crescut atât de repede și de frumos în pântecul meu. Ești cea care mă face să zâmbesc chiar și atunci când sunt supărată.

Când te strâng la piept lumea se oprește în loc. E momentul nostru. Un sentiment puternic de dragoste îmi inundă sufletul.

Ador să dorm cu tine lipită de mine. Să îți simt trupușorul firav lipit de al meu. Ești atât de minunată.

Draga mea fetita

Tu, iubita mea, ești fetița din vis. Ești copilul pe care mi l-am dorit atât de mult și pentru care m-am rugat încă din copilărie. Ești un copil special. Ești un pui de om care are nevoie de iubire și care oferă iubire necondiționat.

Draga mea, te iubesc infinit. Ești perfectă. Ești fetița mea perfectă.

Indifent ce ne rezevă viața să ști că te-am iubit din prima clipă și te voi iubi mereu. Ador să îți mângâi creștetul în timp ce tu adormi. Iar când dormi, ador să te privesc.

Tu, copil minunat, să aduci mereu bucurie. Iar oriunde vei ajunge peste ani, să iubeşti, să oferi şi să mângâi. Să nu uiţi că inima ta e plina de iubire, iar braţele tale sunt gata să ofere cele mai calde îmbrăţişări.

Draga mea, ești o bucațică ruptă din Rai și îmi doresc din suflet ca într-o zi, când vei fi deja străbunică, să te întorci acolo: în Rai. Să stai lângă Isus și să ne bucurăm împreună.

Iubita mea, să ai credință, să iubești mereu și să oferi ceea ce ai mai bun fără să aștepți ceva în schimb. Pentru că, draga mea, răsplata ta e pregătită sus, în Cer.

Aş mai avea multe de spus, dar acum e momentul să te las să descoperi singură ceea ce se ascunde în tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *