Lifestyle

FemmeLuxe – haine pentru fete cochete

Comenzile de haine online au fost mereu o mare atracție pentru mine. Personal, prefer să comand online și să nu bat toate magazinele. Știu că multă lume evită să comande haine online, datorită mărimilor care nu concid mereu. Însă, ținând cont că suntem în era tehnologiei, iar să faci un retur nu e tocmai complicat, eu prefer această variantă.

În plus, am posibilitatea să achiziționez produse și din afara țării. Iar parcă ceea ce e dincolo de gard e mereu mai bun, nu? Nu se aplică de fiecare dată această zicală, însă datorită magazinelor online avem o gamă mult mai diversificată de produse, la dispoziție.

Ultima mea comandă online, a ajuns de curând și conține câteva piese vestimentare interesante.

Când spun ultima, mă refer la o comandă care să conțină ceva pentru mine, nu pentru Victoria.

Pentru Victoria comand constant câte ceva, deci nu intră în calcul. Azi vorbim strict despre “sufletul meu”. Îmi era dor să cumpar ceva doar pentru mine. Nu spun că nu îmi face plăcere să îi cumpar bebelinei câte ceva..

Revenind la oile noastre, vreau să vă vorbesc despre ultima comandă de la FemmeLuxe.

De data aceasta am fost mai atentă la mărimi și am ales haine în care să încap. Vă recomand să aveți grijă la mărimile lor. Eu port în mod normal S-M, dar de la ei cumpăr L-XL.

Primul produs achiziționat este un set format dintr-o pereche de panatloni și un top scurt. Nu sunt eu mare fan topuri scurte, mai ales de când mi se văd cele 4 cusături de la operație, dar de data aceasta am făcut o excepție. Acest produs îl găsiți în categoria ,,Loungewear sets” de pe site.

Am ales o nuantă drăguță de verde. E o nuanță închisă, dar mie îmi place tare mult.

Materialul este extrem de plăcut la atingere și destul de dens. Față de pantalonii achiziționați anterior (despre care am scris aici), aceștia sunt mult mai groși.

Îi puteți purta cu tocuri sau cu pantofi sport. Totul rămâne la alegerea voastră.

Produsul cu numarul doi, sau mai bine spus ținuta, este de această dată galbenă. Un galben muștariu, culoare de la care am abuzat în această iarnă.

Setul este format din pantaloni evazați, extrem de drăguți și un top. Top-ul are 2 “panglici” cu care se leagă la spate. Deși este un top scurt, combinat cu pantalonii cu talie super înaltă, acoperă în întregime corpul. Arată precum o salopetă.

Materialul este reliefat și plăcut la atingere. Acest set în găsiți la categoria ,,Loungewear sets” și este disponibil și în alte nuanțe.

Un alt produs drag mie, este rochia ,,Mustard Belted Bodycon Midi Wrap Dress„. O rochie în aceași nuanță dragă mie: muștar. E o rochie drăguță, cu mâneci bufante. E destul de mulată pentru gusturile mele, dar e frumoasă. Are mânecile 3/4 bufante. Acesta îi dau un aer foarte elegant.

O găsiți într-o gamă variată de nuanțe, așa că aveți de unde alege.

Ultimul produs din această comandă, este setul gri pentru ieșirile cu bicicleta. În găsiți pe site sub denumirea de ,,Slinky Cropped Cycling Shorts„.

Materialul e răcoros, numai bun pentru vară. Bustiera e realizată dintr-un material puțin mai gros, pentru a susține sânii. Pantalonii au talie înaltă, ceea ce îmi place tare mult. Am scăpat de trasul pantalonilor cât timp ne dăm cu bicicleta.

Abia aștept să ieșim, toți trei, la plimbare cu bicicletele și să pot acest set.

Acesta sunt produsele comandate ultima dată la FemmeLuxe. Per total sunt mulțumită de alegerile făcute și de calitatea produselor. Trebuie să recunosc că mie îmi plac tare mult pantalonii verzi, iar Ionuț adoră setul muștariu. Am zis că după ce reușesc să scap de cele câteva kilograme pe care le am în plus, promit să îl port la un eveniment. Însă momentan nu am voie să fac exerciții fizice iar de cură de slăbire nu se pune problema, cel puțin cât timp mai alăptez.

Aș vrea să îmi spuneți dacă ați comandat vreodată produse se la FemmeLuxe și ce părere aveți despre ele. Sunt curioasă să aflu și ce produse ați comandat și dacă vă plac sau nu.

Și poate îmi spuneți și mie, cum dați dat jos kilogramele în plus – dacă a fost cazul de așa ceva..

Vă plac produsele pe care le-am ales de această dată? Care este produsul vostru preferat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *