Lifestyle

Gerble – dulciuri sănătoase și gustoase

Sunt un mare fan al dulciurilor. Încerc să renunț la ele sau cel puțin să le reduc, dar nu reușesc. Dulciurile sunt de cele mai multe ori mai puțin sănătoase, dar gustoase.

De curând lucrurile s-au schimbat puțin. Am descoperit produsele de la Gerble. O selecție de dulciuri delicioase care sunt și sănătoase.

Madlene, mini chec, biscuiți și alte dulciuri toate cu un conținut scăzut de zahăr, sare și grăsimi. Numai bune de mâncat în pauza de masă sau între mese. O gustare nu strică niciodată. Dar daca e sănătoasă nu te simți nini vinovat că ai devorat-o în mai puțin de 15 secunde.

Noi am luat produsele inclusiv la un mic picnic, în pădure. Victoria s-a bucurat de ele, deși i-am dat doar câte puțin din fiecare.

Biscuiții cu castane sunt o sursă de Omega 3, sursă de vitamine B6 și B12. Au cu 58% mai puține zaharuri, -79% acizi grași saturați comparativ cu media biscuiților de pe piață, bogați în fibre, fără coloranți și conservanți, cu arome exclusiv naturale.

Checul marmorat este gustos și pufos. În plus nu conține lactoză, gluten sau ulei de palmier.

Pâine rustică fără gluten, este realizată cu maia, după o rețetă tradițională. Nu conține gluten și are un ambalaj extrem de practic.

Toate produsele Gerble sunt extrem de interesante, iar daca intenționați sau sunteti obligați să renunțați la gluten, lactoză sau alte ingredinete vi le recomand cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *