Beauty tips

Halloween make-up / Pin-up girl

În această perioadă a anului, majoritatea fetelor se gândesc la ținuta pentru petrecerea de Halloween. Pentru ca ținuta să fie completă este nevoie și de un machiaj pe măsură. Fie că este vorba de un machiaj simplu sau unul complex din sfera face-painting, câteva produse sunt absolut esențiale.

Azi, vreau să vă vorbesc puțin despre produsele de machiaj esențiale în realizarea unui Halloween makeup.

Pentru a crea un machiaj tematic, avem nevoie de o paletă de farduri. Le putem aplica clasic- pe pleoape sau putem improviza și le folosim în machiajul feței.

Paleta de farduri de la Makeup Revolution este un must-have al machiajului în acest anotimp. Are culori calde, atât mate cât și sidefate, potrivite acestui sezon. Această paletă este disponibilă și în alte nuanțe pe Notino.ro.

Nu sunt pasionată de zombi, capete de mort sau mai știu eu ce alte hidoșenii. Îmi plac machiajele feminine, în ton romantic. Astfel, pentru petrecerea de Halloween aș alege cu siguranță un personaj feminin, ca inspirație.

Cu ajutorul paletei poți crea un machiaj clasic, gen pin-up, pe care să îl completezi cu un ruj roșu. Asta dacă îți dorești un look inspirat din anii ’50. Personal aș alege un astfel de look. Mi se pare potrivit stilului meu și m-aș simți bine costumată așa.

Pentru a realiza machiajul avem nevoie și de un eyeliner negru și un ruj roșu.

În ceea ce privește eyeliner-ul, prefer varianta gel. Mi se pare extrem de ușor de folosit și este mult mai intens decât cel lichid. Vă recomand să îl testați pe cel de la Sigma Beauty. Eu sunt extrem de mulțumită de el.

Rujul este extrem de important. Toată frumusețea machiajului este dată de buze. Acestea trebuie conturate perfect. Nu se acceptă greșeli de conturare a buzelor în cadrul acestui tip de machiaj.

Precizia și perfecțiunea definesc acest tip de machiaj. Atenția la detalii este esențială și de această dată.

Pentru a da profunzime ochilor putem adăuga gene false. Trebuie doar să alegem modelul si dimeniunea potrivită, astfel încât să păstrăm ”simplitatea” machiajului.

Sprâncenele trebuie conturate ușor. Evitam liniile dure și texturile compacte. Vă recomand să folosiți creion sau fard și să evitați produsele cremoase.

În ceea ce privește evidențirea pomeților aș alege un blush într-o nuanță rozulie, pentru a crea un efect cât mai natural.

Toate produsele le găsiți la Notino.ro. În plus, au pe site și o promoție tare interesantă. La cumpărăturile minime de 200 lei primiți o geantă sau un SOS kit cadou.

Voi pentru ce tip de machiaj optați cu ocazia Halloween-ului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *