Uncategorized

I don’t know

Hello,

Azi am hotarat sa-mi comand si eu o trusa de machiaj cu 120 de culori, ca deja m-am saturat sa tot scot o data zecile de cutiute cu cate 1-2 culori.
Stiu ca multe dinre voi detineti acesta trusa, asa ca as vrea sa imi spuneti care este parerea voastra desprea ea, si daca vreti sa-mi spuneti si de pe unde ati cumparat-o.

Ah, si vreau sa va anunt ca in viitorul apropiat intentionez sa organizez un super GIVEAWAY! Asa ca fiti pe faza!

0 comentarii

  1. Anonim spune:

    E buna trusa da ai grija de unde o cumperi!

  2. E ok trusa…eu am luat-o de pe cosmetic-style.ro de la BF.

  3. Eu am primit-o cadou de ziua mea. Mai am inca 2 prietene care o au si ele. Toate trusele au fost luate de pe ebay. au costat in jur de 50-55 lei cred, cu tot cu transport. Singura problema e ca ajung cam in 2 saptamani si daca ai ghinion, una,doua culori o sa fie sparte. In cazul meu una. Iar prietenelor mele le-au ajuns intacte. 😉 Cu primer, poti folosi linistita toata culorile. Fara… hmm.. te folosesti cam de jumatate din culori cu brio.

  4. Aha, eu mi-am luat-o pana la urma de la e-cosmetic.ro am primit-o dupa o zi, dupa ce am pus comanda, si a costat proximativ 86 de lei, dar e intacta, si e de calitate foarte buna..Nu stiu, daca toate usnt la fel, dar am auzit ca unele sunt mai ,,prost facute''

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.