Uncategorized

I don’t know

Hello,

Azi am hotarat sa-mi comand si eu o trusa de machiaj cu 120 de culori, ca deja m-am saturat sa tot scot o data zecile de cutiute cu cate 1-2 culori.
Stiu ca multe dinre voi detineti acesta trusa, asa ca as vrea sa imi spuneti care este parerea voastra desprea ea, si daca vreti sa-mi spuneti si de pe unde ati cumparat-o.

Ah, si vreau sa va anunt ca in viitorul apropiat intentionez sa organizez un super GIVEAWAY! Asa ca fiti pe faza!

0 comentarii

  1. Anonim spune:

    E buna trusa da ai grija de unde o cumperi!

  2. E ok trusa…eu am luat-o de pe cosmetic-style.ro de la BF.

  3. Eu am primit-o cadou de ziua mea. Mai am inca 2 prietene care o au si ele. Toate trusele au fost luate de pe ebay. au costat in jur de 50-55 lei cred, cu tot cu transport. Singura problema e ca ajung cam in 2 saptamani si daca ai ghinion, una,doua culori o sa fie sparte. In cazul meu una. Iar prietenelor mele le-au ajuns intacte. 😉 Cu primer, poti folosi linistita toata culorile. Fara… hmm.. te folosesti cam de jumatate din culori cu brio.

  4. Aha, eu mi-am luat-o pana la urma de la e-cosmetic.ro am primit-o dupa o zi, dupa ce am pus comanda, si a costat proximativ 86 de lei, dar e intacta, si e de calitate foarte buna..Nu stiu, daca toate usnt la fel, dar am auzit ca unele sunt mai ,,prost facute''

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *