Beauty tips Review

Îngrijire esențială după epilare – scapă de iritații rapid și natural

Datorită meseriei mele, mă confrunt adesea cu o mulțime de cliente care sunt speriate de iritațiile apărute în urma epilarii. Fie că e vorba de epilare cu ceară, cu zahăr sau pur și simplu despre îndepărtarea părului nedorit cu ajutorul lamei de ras, clientele au mereu aceleași plângeri.

Am tot căutat soluții care să ne scape de disconfortul creat. Am încercat cam tot ce am găsit disponibil pe piață. Începând de la leacuri băbești, uleiuri esențiale sau produse profesionale destinate acestui aspect, nimic nu a funcționat.

În timp ce eram pregătită să renunț și să mă dau bătută, am aflat de un produs care se consideră universal (bun la toate), pe bază de ulei de arbore de ceai.

Ce produs minune te poate scăpa de iritații apărute în urma epilării?

Arborele de ceai este un puternic antiseptic natural, blând și non-iritant pentru piele. Uleiul este un antifungic, antiseptic, antibacterian, antinflamator și antiviral. Are caracteristica unică de vindecare și restabilire a florei bacteriene a pielii fără a afecta dezvoltarea normală a celulelor.

Revenind la problema noastră, produsul minune care m-a scăpat de pielea iritată, este After Wax Hand and Body Lotion de la Metique. Așa cum spuneam, este un produs pe bază de ulei de arbore de ceai, conține vitamina E naturală și nu conține parabeni.

Folosit după epilare, reduce roșața, inflamația, calmează iritațiile și hidrateaza pielea. Dacă se folosește regulat, reduce riscul aparițiilor firelor de păr sub piele.

Chiar dacă am spus că e un produs nemaipomenit pentru a reduce iritațiile provocate de epilare, e bine de știut că are o mulțime de alte întrebuințări. Poate fi folosit în cazul arsurilor solare, zgârieturilor sau pentru orice alta problemă la nivelul pielii. Hidratează pielea uscată și se absoarbe foarte repede în piele.

Este un produs fără parfum, iar mirosul de arbore de ceai se evaporă extrem de repede.

Acest produs este exact ceea ce căutam de foarte mult timp. Mă scapă de iritațiile apărute în urma epilării, care persistau chiar și câte 2 zile, în cazul meu.

Vă recomand sa îl încercați și voi, în cazul în care nu l-ați încercat deja.

Ce produse folosiți după epilat? Sunt eficiente?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *