Lifestyle Review

Îngrijirea tenului sensibil cu gama Toleriane de la Roche-Posay

Luna August e pe final, căldura s-a mai potolit, iar eu am trecut cu bine peste sarcină și naștere. Au trecut toate repede, precum un vis. Totuși, ca să nu uit prea curând de toate aceste evenimente minunate, petele de pe tenul meu nu dispar. Și-au făcut apariția în prima sarcină și de atunci mă urmăresc. Ba mai mult, s-au și accentuat în sarcina aceasta.
Adevărul este că m-am lăsat pe tânjală și în ultimele luni nu mi-am aplicat nimic pe ten. De parcă toată teoria învățată în cei 6 ani în care am lucrat ca și estetician s-au șters.
Trecem repede peste aceste rânduri, până nu mă prinde nostalgia și rușinea. Și ca să demonstrez că am luat măsuri, vă povestesc azi despre 2 produse pe care am început de curând să le folosesc.

Gama La Roche-Posay Toleriane pentru ten sensibil

Am ales de aceasta dată produse din gama Toleriane de la La Roche-Posay. O gamă destinată tenului sensibil pe care am folosit-o și în trecut și care s-a potrivit tenului meu uscat.
În încercarea de a diminua sensibilitatea tenului și a hidrata celulele, am optat pentru crema La Roche-Posay Toleriane Sensitive Rich. Conține prebiotice și promite să hidrateze, să combată uscăciunea și să calmeze pielea.
Alte ingrediente ale acestui produs sunt ceramidele care au rol în regenerarea barierei cutanate și vitamina B3 care joacă un rol important în calmarea pielii iritate.

Fiind un produs destinat tenului extrem de sensibil, peste potrivit și pentru bebeluși și sugari. Ceea ce înseamnă că și cei doi gândăcei ai mei se pot bucura de ea.

Pentru că de multă vreme nu m-am relaxat cu o mască facială, am hotărât să fac o “aroganță” și să mă răsfăț timp de 20 de minute.
Pentru acest răsfăț am ales masca de celule cu efect hidratant și liniștitor, La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo. Masca este tip compresă și promite ameliorarea roșeții, refacerea barierei protectoare a pielii și hidratare profundă rapidă. Este exact ceea ce am nevoie.

Acum că am pregătit produsele, îmi rămâne doar să mă fac nevăzută timp de 20 de minute și să mă bucur de câteva clipe de relaxare.
Revin în curând și cu un review pentru cele două produse.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *