Review

Îngrijirea tenului sensibil cu Toleriane – review

Azi vreau să vă vorbesc despre îngrijirea tenului sensibil. Personal mi se pare extrem de complicat să găsești produsul perfect pentru un astfel de ten.

Niciodată nu ști ce te așteaptă. Te poți trezi cu o iritație de toată frumusețea, exact când te aștepți mai puțin. Cam asta întâmpin eu de cele mai multe ori.

M-am trezit roșie și umflată de multe ori. Iar după mai multe experiențe de acest gen am ajuns să îmi aplic cu foarte multă frică un produs nou, pe ten.

Totuși, nu putem să nu îngrijim acest tip de ten. Are nevoie de curățare și hidratare. Altfel, riscăm să avem un ten uscat, deshidratat, chiar predispus la acnee.

Nu e tocmai plăcut să ai un astfel de ten, dar totuși există unele produse care ne ajută să îl menținem în limite normale.

Un exemplu de astfel de produse sunt cele din gama Toleriane de la La Roche-Posay.

Toleriane e o gamă special destinată îngrijirii tenului sensibil, intolerant. Ingredientele sunt în număr redus pentru a limita riscul apariției alergiilor. Produsele nu conțin conservanți, parfum sau alcool, oferind astfel confort pielii iritată.

Eu am testat două dintre produsele din această gamă, prin intermediul campaniei organizată de BuzzStore și La Roche-Posay.

Mă bucur enorm că am avut ocazia să testez aceste produse, deoarece se potrivesc perfect nevoilor tenului meu.

Cele două produse testate sunt: crema de spălare Toleriane și crema hidratantă Toleriane Sensitive.

Ambele produse au o textură ușoară și conferă hidratarea necesară pielii.

Crema de curățare, are o formulă minimalistă fără parfum. Conține apă termală La Roche-Posay, glicerină, niacinamidă si ceramide. Aceste patru ingrediente calmează, protejează și ajută la repararea pielii. Nu usucă pielea ci menține hidratarea naturală a pielii și protejează bariera cutanată.

Crema hidratantă calmează, protejează și hidratează foarte bine pielea. Este potrivită și pentru bebeluși, astfel se va bucura de beneficiile acestui produs și micuța noastră V.

Tenul meu iubește textura și efectele rezultate în urma utilizării acestor produse, iar în perioada următoare se regăsesc în ritualul de îngrijire al tenului meu.

Voi vă confruntați cu un ten sensibil? Ați încercat aceste produse?

#buzzToleriane #LaRochePosayRomania #TOLERIANE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *