Review

Kit esențial pentru o vacanță fară griji – Sensiblu și BuzzStore

Vara e la sfârșit, dar totuși un kit cu câteva produse esențiale pentru vacanță nu strică. SensiBlu, a venit în ajutorul nostru și ne-a pus la dispoziție un mini kit, cu 4 super produse esențiale pentru vacanță. Eu aș putea să spun că toate cele 4 produse sunt extrem de utile și în viața de zi cu zi, nu doar în vacanță.

Primul dintre ele și preferatul meu e șamponul uscat de la Batiste. E un produs pe care-l folosesc de fiecare dată când nu reușesc să îmi spăl părul de timp. Nu mereu am timp să-l spăl așa cum necesită, adică la 2 zile, iar atunci folosesc acest produs. Scap de spălat părul până în următoarea zi. În plus, oferă și volum suplimentar părului.

Un alt produs inclus în kit a fost crema solară L’Erbolario SPF 30. Am folosit-o și o folosim în continuare pentru a ne proteja de razele solare. Îmi place extrem de mult pentru că nu lasă urme albe după aplicare și se absoarbe cu ușurință în piele.

Deodorantul cu rodie de la Dr. Organic e preferatul meu din ultimul timp. A fost și acesta inclus în kit și mă bucur nespus. Nu conține parabeni, SLS, aluminiu sau alcool iar 75% dintre ingrediente sunt de origine organică. Își face bine treaba, oferind protecție pentru o zi întreagă.

Ultimul dar nu cel din urmă este spray-ul împotriva țânțarilor și căpușelor de la Dr. Hart. Un produs potrivit pentru ieșirile în natură alături de cei mici. Cu ajutorul acestui produs am păstrat la distanță insectele.

Toate produsele le găsiți în farmaciile SensiBlu.

Dacă doriți să vă înscrieți și voi la campaniile organizate de BuzzStore, vă invit să vă faceți un cont și să aplicați la campaniile care sunt în desfășurare acum. Pentru a te înscrie, intră AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *