Copii Review Sarcină

Victoria și Păturica Fermecată – lenjerie de pat cu suflet

A fost extrem de greu să scriu acest articol. Nu pentru că nu știam ce să scriu ci pentru că nu am găsit cele mai potrivite cuvinte. E greu să îți exprimi entuziasmul și mulțumirea peste limite, cu ajutorul unor cuvinte limitate.

Dacă nu v-ați dat încă seama despre ce vreau să vă vorbesc azi, trebuie să vă spun că e extrem de plăcută la atingere, pufoasă, călduroasă și e preferata Victoriei. Da, ați ghicit! Este vorba despre păturica și lenjeria noastră de pat preferată.

Nu am suficient de multe cuvinte pentru a exprima cât de bine se simte Victoria când folosim această lenjerie.

Am început să o folosim imediat ce am ajuns acasă de la spital. Set-ul cu zâne pentru pătuț o aștepta frumos aranjat, iar cel pentru cărucior stătea cu ,,sufletul la gură” pentru a afla când îl scoatem la plimbare.

Am fost uimită să văd cum un bebe de numai câteva zile, are preferințe în ceea ce privește păturica cu care este acoperit. Poate credeți că aberez dar când vezi că al tău copil nu adoarme până când este acoperit cu pătura lui preferată, nu mai crezi asta.

Păturica are 2 fețe: una cu o frumoasă zână roz, din bumbac de cea mai bună calitate, iar cealaltă dintr-un pluș roz, extrem de catifelată și plăcută la atingere. Zâna roz are rochița personalizată cu numele Victoriei, ceea ce o face și mai specială. Atât partea roz cât și cea cu zâne arată foarte bine, din punct de vedere estetic.

În primele zile de viață extrauterină, Victoria simțea nevoia să fie înconjurată de multă căldură. Acum sunt sigură că există mame care să îmi spună că bebelușul nu trebuie acoperit. Dar, vă reamintesc că suntem diferiți și avem nevoi diferite. Victoria nu adormea până când nu avea mânuțele și piciorușele calde. Păturica noastră cu zâne ne-a ajutat să ne încălzim de fiecare dată. Era și este prietenul nostru cald. O înveleam cu partea cu pluș, pentru că aceasta era preferata ei. E atât de moale, catifelată și plăcută la atingere încât m-aș înveli și eu cu ea.

Set-ul pentru pătuț conține: cearșaf pentru pătuț, pernuță plată și păturică. Eu v-am tot vorbit despre păturică pentru că noi o folosim excesiv, chiar și atunci când nu stăm în pătuț.

După 7 săptămâni de utilizare zilnică, materialul și culorile nu s-au deteriorat deloc. Arată precum în prima zi.

Tot de la Păturica Fermecată, avem și un norișor personalizat cu un verset tare drag nouă. Norișorul este realizat tot din pluș, iar momentan îl folosim pe post de decor, în pătuț. După ce mai crește Victoria, acesta o va proteja pentru a nu se lovi cu capul de laterala patului din lemn.

Norișoul poate fi personalizat cu orice mesaj doriți. Noi l-am ales acest verset, deoarece l-am considerat mai aproape de sufletul nostru.

V-am spus încă de la început că avem și un set pentru cărucior. Pentru că ieșim tare des la plimbare cu căruciorul, ne este de mare folos. Trebuie să recunosc că folosim păturica din acest set și în casă, nu doar afară.

Set-ul pentru cărucior conține: o păturică și o pernuță de dimensiuni reduse, perfecte pentru scoică sau landou. Noi am folosit pernuța și în casă. E tare drăguță, iar Victoria se joacă cu ea. Părutica este personalizată cu numele Victoriei, pe fața roz, iar cealaltă față este cu zâne mici.

Avem și un sistem de înfășat, tot cu zâne. Din păcate nu am reușit să îl folosim. În primele săptămâni am stat în Cluj și nu l-am avut la noi, iar apoi Victoria a devenit o plângăcioasă și a vrut să stea numai în fundul gol. Vă recomand să il cumpărați și să îl folosiți încă din prima zi de viață a bebelușului. Ei se simt foarte bine înfășați și au un somn mult mai odihnitor. Eu regrat că l-am uitat acasă, în Baia Mare, și nu l-am putut folosi. Totuși am încercat să îl fotografiem, dar doar atât am putut face. Victoria e tare plângăcioasă în ultimul timp..

La Păturica Fermecată găsiți o mulțime de produse minunate, de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile. Vă recomand din suflet să aruncați o privire pe site.

Ați auzit de Păturica Fermecată până acum? Ce parere aveți despre produsele lor?

15 comentarii

 1. Elena Chedică Mateică spune:

  Să-ți trăiască fetița, sa fie sănătoasă și fericita! Este foarte frumoasa păturica?

  1. AlexandraRogojan spune:

   Multumim!?

 2. Ioana M spune:

  Sunt superbe. Si noi avem inca o paturica care are valoare sentimentala.

  1. AlexandraRogojan spune:

   Cu siguranta si aceasta va avea peste cativa ani..?

 3. albusteluta spune:

  Sa-ti traiasca printesa mica! este o dulce si paturica pe masura!

  1. AlexandraRogojan spune:

   Multumim?

 4. Sa-ti traiasca minunea mica si sa se bucure de toata caldura trupeasca si sufleteasca de care are nevoie. Al meu e exact pe dos, nu-i place sa fie invelit. 🙂

  1. AlexandraRogojan spune:

   Copiii ne surprind in tot felul de moduri. ?

 5. Deci iti zic: m am topit instant, tare dragutica e, sa va traiasca si sa fie sanatoasa.

  1. AlexandraRogojan spune:

   Multumesc mult! ?

 6. Multumim mult de sfaturi,au intr-adevar lucruri minunate,sa iti traieasca ingerasul.

 7. Nu am auzit de Paturica Fermecata pana acum. Stiu ca bebelusii au preferinte pentru lucrurile cu care s-au obisnuit si se linistesc mult mai usor atunci cand nu lipsesc. Sa va bucurati de produsele superbe! 🙂

 8. mihaelanistor spune:

  Ce lucrusoare minunate pentru pitici, voi tine minte pentru cand voi fi mama sau nasa de botez.

 9. Gabriela Corina spune:

  Superbe!!! Să vă fie de folos! Am citit cu mare plăcere articolul, mai ales privind la minunația aceea mică! Să fiți sănătoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *