Lifestyle Review

Aromă de iarnă – lumânări parfumate pentru o iarnă de vis

Deși afară este un început de primăvară eu cred că urmează o perioadă cu zăpadă și frig. Genul acela de vreme, când tot ce îți dorești e o ceașcă de ceai, o carte bună și o lumânare parfumată care să-ți transforme casa într-un sanctuar.

Ținând cont de aceste aspecte, m-am înarmat cu o mulțime de lumânări cu ceară de soia, cu diverse arome. De la arome clasice și până la mixuri tematice, am luat cam tot.

Cele mai faine lumânări parfumate, le-am găsit la Notino. Am ales lumânări de la Yankee Candle, pentru că au o gamă extrem de diversificată. În plus sunt disponibile în diverse mărimi (cantități). În general cumpăr cea mai mică variantă, iar dacă îmi place foarte tare, o comand în varianta maxi.

Lumânările au ambalaje super drăguțe, așa că sunt și instagramabile. Puteți realiza super fotografii cu ajutorul lor.

Ați auzit povestea acestor lumânări? Eu am citit-o de curând și am rămas plăcut impresionată. În plus am învățat că trebuie să am mare grijă când vine vorba de educația Victoriei. De la o simplă apreciere, copilul poate ajunge extrem de departe. Așa a apărut și brand-ul Yankee Candle. O mamă a apreciat munca fiului său. Dar vă recomand să citiți povestea. O găsiți pe Notino, la descrierea brand-ului Yankee Candle.

Revenind la aromele lumânărilor, trebuie să vă spun că au apărut de curând câteva arome noi. Deși a trecut deja Crăciunul, varianta ,,Christmas Cookie” mă atrage în mod special. Trebuie neapărat să o încerc.

Am ezitat să o comand până acum, din nu știu ce motiv, dar mi s-a pus pata pe ea.

O alta aroma interesantă poartă denumirea ,,Elevation Sweet Frosting”. Are note delicioase precum zahăr cu scorțișoară, biscuit sau cremă de vanilie. O adevărată prajitură parfumată. Trebuie neapărat să o încerc. Are și un ambalaj super cute, așa că nu am de gând să o ratez de data aceasta.

Lumânarea cu denumirea ,,Soft Blanket” mă duce cu gândul la micuța mea bebelușă. Are o aromă curată, proaspătă. Printre notele sale se regăsesc: bergamota, citricele, trandafirul sau cacaoa. Iar ursulețul de pe borcănel, e tare drăgălaș.

Acestea sunt doar câteva din aromele care mi se par mie extrem de interesante. Pe site găsiți o mulțime de alte variante încântătoare. Sunt sigură că se găsește o lumânare perfectă pentru fiecare mofturos.

Voi cum vă petreceți zilele de iarnă? Folosiți lumânări parfumate pentru a vă relaxa? Care sunt aromele voastre preferate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *