Lifestyle Review

Masca BubbleSheet de la Glamglow – curățare, hidratare și luminozitate

Nu am mai scris de mult timp un review pentru un produs cosmetic interesant. Defapt, nu am scris de mult timp un review. Nu pentru că nu am testat o mulțime de produse ci pentru că nu am găsit până acum nimic interesant. Totuși, zilele trecute am găsit o mască interesantă și am zis că trebuie să vă spun și vouă despre ea.

Ah, nu vorbit despre măștile insuportabile pe care le poartă toată lumea ci despre un produs minunat care te scapă de tenul afectat.

M-am gândit că azi, într-o zi ploioasă de toamnă ce e mai potrivit decât să savurezi un ceai cald, să citești o carte bună și să te bucuri de o zi de relaxare totată și răsfăț cu produse GlamGlow.

De produsele Glamglow am auzit în urmă cu câțiva ani, când rețelele de socializare bubuiau de poze cu maști cu sclipici. Toți influencerii își aplicau masca roz strălucitoare și te făceau să ți-o dorești și tu.

Nu am reușit atunci să-mi achiziționez un astfel de produs, dar zilele trecute mi-am amintit de ele și am plasat o comandă. Nu am plasat comanda de mai mult de cinci minute dar eu mă vedeam deja cu masca pe figură.

A ajuns coletul și am scos pliculețul magic. Am optat, pentru început, pentru o mască textilă BubbleSheet. E super distractiv să o aplici pe față și să vezi cum apar bule de nicăieri. Te transformi într-un mic ursuleț pufos.

Masca Glamglow Bubblesheet promite curățare, oxigenare și strălucire. Exact ceea ce ar cere orice pretențios.

Mi-am aplicat masca minune și m-am bucurat de cele 3 minute de amuzament. E super funny și ai și o senzație tare plăcută.

După îndepărtarea măștii, am masat restul de soluție în piele iar mai apoi am clătit fața cu apă din abundență.

Rezultatul a fost exact așa cum m-am așteptat. Tenul meu e mai curat, mai plin de vitalitate și mai luminos.

Mi-a plăcut tare mult experiența aceasta și sunt sigură că o să o repet curând. În plus, am pus deja în wishlist și crema tonică Glamglow GlowStarter. Trebuie neapărat să o încerc deoarece promite hidratare și e o bază bună pentru fondul de ten.

Cât despre masca pe care am încercat-o de această dată, sunt super mulțumită și Victoria s-a distrat de minune.

Am avut parte de un moment de răsfăț și amuzament împreună. Vă las mai jos dovada.

Sunt curioasă dacă voi ați încercat până acum produsele Glamglow și care e preferatul vostru. Ce măști folosiți în general?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *