Review

Mici secrete pentru dinți puternici

Așa cum vă spuneam și în postările trecute, dinții sunt extrem de importanți, din punctul meu de vedere. Astfel, îngrijirea lor și menținerea dinților sănătoși este un subiect important pentru mine.

Pentru că știu cât de importantă e sănătatea și pentru voi, azi vreau să vă vorbesc despre două produse care au la bază ingrediente naturale și care îmi sunt de mare ajutor în ceea ce privește igiena orală. Sunt produse apicole, pe bază de propolis, fară alcool.

Cred că vă dați seama despre ce produse este vorba, nu?

Ei bine, uite așa începe povestea noastră de azi, despre miraculoasa apă de gură și minunatul spray-ul de gură de la Apidava.

Două produse miraculoase care mă ajută să îmi mențin cavitatea bucală în echilibru.

Apa de gură, conține ingrediente precum: propolis, aloe vera și extract de ceai verde. Datorită acestora elimină bacteriile, tratează infecțiile locale precum afte, stomatite sau gingivite, previn apariția cariilor și asigură o respirație proaspătă, de lungă durată.

Spray-ul cu propolis și mentă, este ușor de luat în geantă și de folosit la nevoie. În principiu puteți să îl folosiți oriunde și oricând datorită dimensiunilor sale reduse. Acesta are efect cicatrizant, calmant al durerii și îndepărtează microparticulele urât mirositoare din cavitatea bucală.

Folosesc aceste produse de aproximativ 2 săptămâni și sunt extrem de mulțumită de ele.

Dacă nu le-ați încercat încă vă recomand să nu stați prea mult pe gânduri și să le testați și voi. Sunt sigură că o să fie și pe placul vostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *