Beauty tips

Moda la ea acasă sau ce mai purtăm în sezonul AW 2019-2020?

De trei zile de când efectiv zac în pat, mă gândesc numai la modă. Nu știu dacă are legătură cu ținuta mea de după operație sau pentru că mi se pare tare interesant noul trend. Oricum, indiferent de motiv, eu abia aștept să pot purta haine normale și să mă bucur de noile tendințe.

Atenția mi-a fost atrasă în mod special de carourile scoțiene care sunt acum în trend. Mereu mi-au plăcut carourile. Mă duc cu gândul la o zi relaxantă petrecută acasă. Știți zilele acelea în care lenevești în pat cu o ceașcă de ceai și o carte bună? La așa ceva mă gândesc eu. Deci, ținând cont de psihicul meu care se simte foarte relaxat în preajma carourilor, cu siguranță și fizicul se simte la fel.

Găsim carouri peste tot. Am văzut o mulțime de rochii, fuste, paltoane și chiar pulovere de-a dreptul minunate.

Carourile nu sunt neapărat la moda doar sezonul acesta. Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a purtat o fustă superbă în carouri, la un eveniment din trecut.

Îmi place tare mult combinația aceasta de roșu și carouri. E drept că mă duce cu gândul la Crăciun, dar noi vorbim aici despre sezonul toamnă-iarnă al acestui an. Deci, se permite. Pentru toamnă se poate păstra ideea de carouri, însă alegem alte culori. Galbenul, este mai potrivit pentru acest anotimp.

Carouri galbene

Toamna aceasta au rămas în top adidașii colorați și cu talpă masivă, alături de cizmele cu toc înalt și vârf ascuțit. Am văzut câteva modele tare drăguțe.

Dacă v-am spus ce vă place, trebuie să vă spun și ce nu îmi place. Gusturile nu se discută, dar simt nevoia să fiu sinceră cu voi, ca de fiecare dată.

În acest sezon se poartă și materialele metalizate. Sincer, nu îmi place absolut deloc acest trend. Nu îmi plac sclipiriceniile excesive, iar metalicul consider că trebuie să rămână în sfera bijuteriilor. Personal, nu mă reprezintă deloc acest stil, dar sunt sigură că există destul de multă lume care să poarte așa ceva, pentru că e la modă.

Trebuie să recunosc că am văzut o pereche de botine de la Guess Jeans care nu arată deloc rău, chiar dacă sunt metalice.

Sunt o mulțime de alte articole interesante care se poartă în acest sezon, dar mie mi-au atras atenția în mod deosebit acestea.

Sunt curioasă să aflu care dintre trenduri ți se pare interesant și care nu îți place. Tu te îmbraci în funcție de tendințe sau pur și simplu alegi ceea ce îți place?

*Acest articol a fost scris pentru SuperBlog2019

1 comentariu

  1. […] Moda la ea acasă sau ce mai purtăm în sezonul AW 2019-2020? […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *