Copii Lifestyle Review

Mommy bag – geanta perfectă pentru mămici

De când sunt mamă am renunțat la gențile mele de diverse forme și dimensiuni pentru o geantă mai încăpătoare, special concepută pentru nevoile noastre actuale. Nu pot purta 2 genți în același timp, așa că am ales una care să arate bine și să aibă toate compartimentele de care avem nevoie.

Dacă până acum, înainte să ies din casă verificam să văd dacă mi-am luat cheile de la mașină și portofelul, acum verific dacă am luat sticla cu lapte sau suzeta.

Când ai copil nu ieși afară din casă fără haine de schimb pentru bebe, biberoane, suzetă, pamperși, șervețele umede, lapte praf (în cazul nostru), apă, păturici și jucării.

Toate acestea au nevoie de spațiu și dacă se poate, să fie așezate într-o ordine pe care să o cunoști, astfel încât să nu fie nevoie să întroci geanta cu fundul în sus pentru a găsi ceva. Momentele de ,,criză’’ apar când te aștepți mai puțin, așa că este necesar să știm exact de unde putem lua jucăria preferată, suzeta sau mai știu eu ce.

Geanta sau mai bine spus rucsacul pe care-l folosim noi, încă de când am mers la spital ca să nasc, este Moomy bag-ul de la E-dama.ro. Un rucsac special creat pentru nevoile unei mame.

Ce îmi place extrem de mult la acest rucsac este compartimentul special creat pentru biberonul cu lapte. Este căptușit cu un material termoizolant, astfel temperatura lapteului este menținută pentru timp îndelungat. Nouă ne este extrem de util acest compartiment.

Ghiozdanul este realizat dintr-un material impremeabil, ceea ce îl face ușor de curățat. Bretelele sunt buretate, astfel este comod când îl port. Este extrem de încăpător și are o mulțime de buzunare pentru a păstra lucrurile în ordine. În plus, în spate, are un buzunar perfect pentru chei, bani sau telefon. Compartimentul principal este încăpător. Nouă ne încap lejer pamperșii, servețelele umede, hainele de schimb și cutia cu lapte praf. În plus, unul dintre buzunarele laterale este perfect pentru șervețelele uscate.

Noi luam peste tot acest rucsac și suntem extrem de mulțumiți de el. În recomand tuturor mămicilor pe post de ,,geanta mamei” și nu numai.

Pe site îl găsiți în mai multe variante de culori, deci puteți alege culoarea voastră preferată. Noi am optat pentru gri, deoarece mi se pare ușor de asortat. În plus căruciorul nostru este tot gri, deci se potrivesc de minune împreună.

Voi ce tip de geantă ați folosit sau folosiți pentru lucrurile bebelușului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *