Lifestyle

Nestle Cheerios Ovăz – mic dejun rapid și gustos pentru mămici grăbite

Dimineața sunt mereu în mare grabă. Imediat ce se trezește Victoria trebuie să mă ocup de nevoile ei. Să îi fac duș, să îi schimb scutecul, să o îmbrac și mai apoi să îi pregătesc ceva de mâncare. Cât timp ea mănâncă, aș mânca și eu. Problema este că de foarte multe ori nu reușesc să îmi pregătesc și mie ceva.

Cea mai rapidă variantă constă în lapte și cereale. Pun cerealele în bol, torn lapte peste și gata. Toată lumea e fericită.

De curând am descoperit cerealele cu ovăz Nestle Cheerios Ovăz. Sunt disponibile în două variante gustoase: simple sau cu măr și scorțișoară.

Ambele variante se potrivesc perfect cu laptele proaspăt de la văcuțele vecinilor. Însă sunt gustoase și în combinație cu fructe, iaurt sau chiar ca atare.

Cerealele nu conțin arome artificiale, ulei de palmier și nu necesită timp de hidratare. Au un conținut scăzut de zaharuri și oferă energie pentru întreaga zi.

Sunt potrivite atât pentru părinți cât și pentru copii. Irina e fan Cheerios și cred că majoritatea copiilor adoră cerealele.

Voi ce mâncați la micul dejun? Aveți timp să gătiți sau sunteți mereu contra cronometru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *