Uncategorized

Palette Mousse Color!

De aceasta data am avut norocul sa apara si numele meu pe lista trenderitelor norocoase. Ieri am primit pachetelul cu produsele cu pricina; doua cutii cu vopsea Palette Mousse Color nunata 300 (saten inchis) si  niste indicatii privind campania. Am defacut una dintre cutii, si am ramas uimita de mirosul placut de capsuna; daca miroase si vopseluta aplicata asa, cu siguranta am sa fiu foarte incantata.

Mai tarziu am de gand sa ma vopsesc, asa ca, am sa revin cu pareri si poze dupa…
Voi ati incercat acesta vopsea? Ce parere aveti?
Pupici, 
Alesya:) 

0 comentarii

  1. Anonim spune:

    eu sunt deja cu aceasta minunta vopsea pe par.a fost foarte lesne sa ma vopsesc sigura.chiar ca o joaca ,iar culoarea imi place foarte mult.o experienta foarte interesanta.

  2. Pe mine m-a dezamagit ca mi-a iesit culoarea prea inchisa. Parul e acum cam cum e pe cutia ta, desi trebuia sa ies un saten deschis…

  3. @Sadie: eu nu am reusit sa ma vopsesc inca, intentionez sa ma vopsesc azi, sper sa iasa bine, nu ma supar daca imi iese putin mai inchis, doar sa-mi iasa bine…imi pare rau ca la tine nu e asa cum te asteptai:|

  4. Teea spune:

    Alesya, pls revino cu o postare despre experienta ta cu aceasta vopsea. Sunt tare curioasa in privinta ei. 🙂

  5. Teea, am sa revin cu o postarea maine, doar aseara mi-am vopsit parul, iar azi nu am avut timp de scris..Multumesc pentru interes:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *