Lifestyle Review

Pantoful parfumat de la Carolina Herrera

Mă straduiesc de ceva vreme să scriu acest articol, dar toată agitația cu mutatul, harababura creată și lipsa inspirației și-au spus cuvântul. Nu știu de ce, dar se pare că mama inspirație nu a avut de gând să stea pe lângă mine. Probabil lipsa timpului liber și toată agitația au fost vinovate. Totuși, într-un final am reușit să mă adun și să vin în fața voastră cu un nou articol. Unul cu parfum de iasomie și presărat cu sclipici auriu.

Azi vreau să vorbim despre unul dintre parfumurile pe care mi le-am dorit de mult timp. Nu neapărat datorită notelor sale ci trebuie să recunosc că am fost extrem de atrasă de ambalaj.

Am profitat de avalanșa de reduceri cu ocazia Black Friday de la Notino și am comandat câteva produse la care visam de multă vreme.

Cred că dacă vă spun că este vorba despre Bad Girl de la Carolina Herrera mă înțelegeți. Ambalajul în forma unui pantof elegant cu toc stiletto mi-a pus capac. M-am îndrăgostit instant de el și încă din prima clipa mi-am spus că trebuie să fie al meu.

Deși notele sale nu par, la prima vedere, tocmai pe gustul meu, am fost surprinsă când l-am încercat prima dată. Deși e dulceag, nu mi se pare deranjant ci din contră. Parfumul este floral oriental, având ca note de vârf migdale, iasomie și tuberoză. Acestea sunt învăluite de notele calde a boabelor de tonka și cacao.

Povestea din spatele acestui parfum feminin, spune că a fost destinat femeilor puternice. Un citat folosit în descrierea acestui parfum este ,, dacă îi dai unei fete pantofii potriviți, ea poate cuceri lumea”. Iar de această dată pantoful potrivit vine la pachet cu o aromă intensă, puternică și feminină.

Parfumurile Carolina Herrera îmi atrag în continuare atenția, iar Carolina Herrera Bad Boy este următorul din lista mea. Sper să fie pe placul lui Ionuț pentru că ador ambalajul și nu vreau să îl ratez. Defapt, în cazul în care lui nu-i place pot să îl folosesc și eu. Uite așa facem mai mulțu oameni fericiți.

Cred că încet încep să îmi schimb gusturile în materie de parfumuri. În curând cred că trec la dulcegării puternice. E ciudată schimbarea dar totodată mi se pare tare interesant și abia aștept să descopăr noi arome care să îmi stârnească interesul și curiozitatea.

Voi ce parfumuri preferați? V-ați schimbat preferințele de-a lungul timpului?

1 comentariu

  1. Paula spune:

    Ambalajul e superb, dar notele nu sunt chair pe gustul meu. Totusi cred ca l-as incerca intr-o seara…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *