Beauty tips Lifestyle

Parfum de vară potrivit pentru el și ea

A trecut ceva vreme de când nu am mai folosit un parfum. Grețurile din primele luni de sarcină m-au ținut departe de aromele puternice.
Zilele de vară parcă se lasă mai așteptate decât oricând. Nici nu știu prea bine de ce îmi doresc să fie atât de cald, pentru că în perioada aceasta nu prea tolerez gradele care trec de limita de 22 din termometru. Poate doar pentru că mereu am iubit vara și ador razele soarelui. Sau poate pur și simplu am ajuns să ne dorim mereu ceea ce nu avem. Totuși, până să îmi dau seama de unde a răsărit dorința mea, sper ca zilele de vară să nu se facă nevăzute. Aș vrea să ma bucur de ele mai mult decât oricând. Să admir florile, cântul păsărelelor și să mă răsfăț cu diverse arome îmbietoare. 
Zilele trecute mi-am amintit de un parfum subtil, potrivit pentru zilele de vară. A fost acel moment în care afară plouă iar tu visezi la o limonadă rece servită pe o terasă retrasă. 

Spun că parfumul Calvin Klein CK Everyone e subtil pentru că face parte din categoria celor fresh. Dar, cu toate acestea e extrem de persistent. În plus, este potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați. Iar dacă doriți să fiți drăguțe puteți să-l oferiți cadou iubitului (soțului). Chiar dacă mai târziu îl folosiți și voi.

Flaconul în care este păstrată licoarea magică este extrem de drăguț. Are un design sport fiind însoțit de o bandă elastică care mă duce cu gândul la o partită de tenis. E adevărat că îmi amintește și de lenjeria lor extrem de comodă care parcă se potrivește perfect notelor acestui parfum. 

Care sunt notele regăsite în Calvin Klein CK Everyone?

Uleiul esențial de portocale bio și cel de ghimbir sunt acompaniate perfect de aroma de ceai albastru. Prospețimea este redată cu ajutorul câtorva picături de neroli. Iar, la bază stă o combinație de mosc, lemn de cedru, ambră și paciuli. Toate formând un combinație complexă care îți satisface simțul olfactiv.

Încă un aspect foarte fain e că dacă achiziționați acest parfum de la Notino, puteți grava propriul text pe sticla acestuia. Îl puteți personaliza după bunul plac. Am profitat de această posibilitate de fiecare dată când am oferit un parfum cadou și am făcut o mare bucurie sărbătoritului.

Dacă sunteți în căutarea unor parfumuri de vară, trebuie să țineți cont și de această recomandare. Sunt sigură că nu o să regretați alegerea făcută.p

1 comentariu

  1. Monica Maxim spune:

    Si mie imi place tare de tot aroma acestui parfum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *