Lifestyle Review

Parfum unisex inspirat de cea mai cool lenjerie intină

Azi vreau să vă vorbesc despre ultima achiziție în materie de parfumuri.

Cât timp am fost însărcinată am evitat orice parfum. Îmi scoteam soțul pe balcon, dacă avea de gând să folosească deodorant și l-am terorizat cu tot ce înseamnă parfum. Nu am suportat nimic. Azi alegeam împreună un deodorant care să mi se pară ok, mâine nu-l mai suportam. De parfumuri nu are rost să vorbesc pentru că nu ne-am atins. Până și apa avea un miros oribil, din prisma mea. Huh, bine că am scăpat!

Acum am început să folosim parfum, dar moderat. Maxim 2 pufuri, că altfel mă deranjează.

Pentru că am început să folosim parfum, am dat fuga la Notino și am cumparat câteva parfumuri noi. Îmi era dor de sticlele fancy de parfum, trebuie să recunosc.

Ultimul parfum achiziționat este un parfum unisex. Nu știu de ce dar am fost atrasă de Calvin Klein. Este prima dată când cumpăr un parfum de la acest brand și pot să spun că sunt mulțumită.

Ambalajul este inspirat de lenjeria de corp CK

Îmi place tare mult lenjeria de corp Calvin Klein și cred că din acest motiv mi-a plăcut și ambalajul parfumului. Are o bandă elastică care te duce cu gândul la emblematica lenjerie CK. Care, apropo, este de mult timp în wishlist.

Calvin Klein CK Everyone are o aromă fresh și este destinat tinerilor. Are și o poveste extrem de interesantă. Protejează mediul, datorită ambalajului din sticlă reciclabilă, după înlăturarea pulverizatorului.

Mă bucur tare mult să găsesc astfel de parfumuri care să aibă grijă și de mediul înconjurător.

Compoziția parfumului este de asemenea excepțională, pe bază de alcool derivat natural și infuzat cu ingrediente vegane.

Descierea parfumului m-a cucerit instant. Apoi, când am inspirat prima dată vaporii de parfum, trebuie să recunosc că m-am îndrăgostit.

Parfum unisex, delicat dar totuși puternic

E un parfum minunat, cu o aroma divină. Un parfum care îmi inspiră libertate și putere. Un parfum potrivit pentru zilele agitate dar și pentru momentele de relaxare.

Pentru că îi place extrem de mult și lui Ionuț, ne vom bucura împreună de el. Îl folosim amandoi, iar datorită ph-ului pielii diferit, aroma parfumului este diferită. Pare că folosim parfumuri diferite.

E primul nostru parfum unisex și trebuie să recunosc că îmi place. Mereu am fost de părere că parfumurile pentru bărbați miros excepțional, și mai „atentam” la parfumurile lui Ionuț. Poate ați făcut și voi asta, cel puțin o dată în viața.

Ce parere aveți despre parfumurile unisex? Aveți un astfel de parfum?

10 comentarii

 1. Am auzit numai lucruri bune despre acest parfum. Cu siguranta o sa-l miros in magazinul Notino!

 2. Eu nici nu stiam ca exista parfumuri unisex.Uite ca am mai invatat ceva si azi. Sincer chiar m-ai facut curioasa de cum miroase acest parfum.Cred ca o sa il comand.

  1. AlexandraRogojan spune:

   Ma bucur tare mult ca am reusit sa aduc o informatie noua.. ?

 3. toata lumea il apreciaza, eu de ce nu l-am incercat oare?

  1. AlexandraRogojan spune:

   Nu stiu raspunsul la aceasta intrebare, dar merita sa il incerci

 4. Adriana Ivan spune:

  Nu am un astfel de parfum. Totuși, cred că mi-ar plăcea.

 5. mihaelanistor spune:

  Pare un parfum numai bun de primavara.

 6. Gabriela Alexandra Andrei spune:

  Numai recenzii bune am auzit despre acest parfum! Poate de 8 martie ma voi bucura și eu de el!

 7. In copilarie foloseam si parfumuri unisex doar ca acum nu am mai incercat variantele astea. Chiar ar fi interesant sa vad daca ma simt atrasa de miros

 8. albusteluta spune:

  Chiar miroase foarte bine si persista mult timp. Il are si iubitul meu si trebuie sa recunosc ca ma bucur si eu de le intr-un mod indirect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *