Beauty tips Lifestyle Review

Cea mai eficientă periuța de dinți pe care am folosit-o vreodată

De obsesia mea pentru dinți știți deja. V-am vorbit despre o mulțime de produse pentru îngrijirea dinților, însă nu v-am spus niciodată ce periuță de dinți folosesc.

Nu am scris până acum pentru că am așteptat să găsesc un produs care să mă surprindă. Să fiu extrem de mulțumită și abia apoi să vă împărtășesc experiența mea.

Până nu cu mult timp în urmă, am folosit o perie de dinți cu cap rotativ. Era tot o periuță electrică, însă nu eram pe deplin mulțumită de ea. M-am tot gândit cu ce alt model să o înlocuiesc, iar într-un final am ajuns la periile de dinți cu ultrasunet.

De ceva timp îmi doream să înlocuiesc peria de dinți cu cap rotativ cu una cu ultrasunete. Mi se părea mie mult mai eficientă în ceea ce privește curățarea dinților. Dar parcă îmi era și teamă. Nu aș putea să vă spun de ce, dar mă bucur că am avut în jurul meu oameni care să mă ajute să fac o alegere bună.

După lungi căutări, discuții cu dentistul, studiat online, am ajuns să comand o astfel de perie de dinți.

Am ales periuța de dinți Oral B Pulsonic Slim One 1000 Silver. Am optat pentru brand-ul Oral B deoarece sunt deja familiarizată cu produsele acestui brand și mereu am fost mulțumită de ele.

Periuța funcționează pe principiul vibrațiilor sonice care determină o mișcare delicată dar eficientă. Are timer incorporat, deci scapi de grija uitatului la ceas.

Față de periuța mea anterioară se simte o reală diferența. Aceasta curăță mult mai bine decât precedenta. Îmi simt dinții mult mai curați după un periaj de scurtă durată. Adică, dacă până acum aveam nevoie de 3 minute pentru a obține dinți imaculați acum sunt suficiente 2 minute. Iar cum mai nou mă spăl pe dinți cu Victoria în brațe, fiecare secundă e importantă.

Periuța are un design simplu și elegant. Este destul de subțirică, astfel încât să nu fie greu de ținut în mână. Are două funcții de curățare: clean și sensitive. Eu o folosesc pe funcția sensitive, aceasta fiind destinată persoanelor cu dinți sensibili.

La Notino găsiți și cap de schimb pentru periuța de dinți Oral B Pulsonic Slim One 1000 Silver. Sunt esențiale pentru a beneficia de o igienă dentară ireproșabilă.

Sunt extrem de mulțumită de eficiența acestei periuțe. Voi achiziționa una și pentru soțul meu, cât mai curând posibil.

Voi ce periuță de dinți folosiți? Utilizați o periuță clasică sau una electrică?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *