Lifestyle Review

Persil Discs 4 in 1

De aproximativ 2 ani, caut un detergent care să spele bine hainele, să nu le deterioreze și să le lase plăcute la atingere.

Am încercat destul de multe sortimente dar nu am fost mulțumită. Cele care curățau, distrugeau țesăturile. Iar cele care erau mai blande, nu reușeau să scoată petele din hainele lui Ionuț.

De curând am descoperit noul Persil Discs 4 in 1. Acest detergent sub formă de capsule curăță cu ușurință și nu e foarte agresiv. Deci, hainele nu sunt distruse după câteva spălări. În plus, are un miros persistent. Ceea ce e un mare plus. Nu știu ce problemă are mașina noastră de spălat, dar hainele nu păstrează mirosul detergentului sau al balsamului. De când folosesc aceste capsule, am scăpat de această problemă.

Fiind vorba de un detergent sub formă de capsule, dozarea este perfectă. Nu mai împrăștiu detergent pudră pe traseul pe care îl am de la sacul cu detergent și până în mașina de spălat. Iar cantitatea pe care o pun în mașină este exact cantitatea necesară. Nu mai irosesc produsul.

Un alt plus al acestui detergent este oferit de capacitatea de a păstra strălucirea culorilor. Nu decolorează hainele ci păstrează culorile ca în prima zi.

În magazine îl găsiți în două variante: Persil Discs 4 in 1 pentru haine albe și Persil Discs 4 in 1 pentru haine colorate. Vă recomand să folosiți ambele variante, în funcție de hainele pe care le spălați. Dacă folosiți detergentul pentru haine albe, la cele colorate, riscați să le decolorați ușor. Dacă folosiți peodusul corespunzător, hainele albe vor strălucii, iar cele colorate își vor păstra nuanța.

Personal sunt foarte mulțumită de acest produs și cel puțin pentru moment este detergentul meu , de haine, preferat.

Voi ce detergent folosiți: pudră, capsule sau lichid? Ați încercat nou Persil Discs 4 in 1?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *