Lifestyle Review

Noul detergent de rufe Perwoll Caps -rufe impecabile și țesături respectate

Săptămâna care tocmai se încheie am spălat o mulțime de rufe. Am impresia că dacă lipsim de acasă 2 zile, toate rufele se murdăresc singure și trebuie spălate. De fapt murdărim noi o mulțime de haine cât timp suntem plecați și mai spăl și tot ce am pus în plus în bagaj.
Nu mă deranjează prea tare că trebuie spălate, dar problema este că se distrug țesăturile.
Partea bună, cea care mă scapă de o grijă suplimentară este că am descoperit noul detergent sub formă de capsule de la Perwoll. Acesta păstrează țesăturile impecabile timp îndelungat.

Datorită faptului că este disponibil sub formă de capsule este ușor de utilizat. Arunc câte o capsulă în cuva mașinii de spălat, adaug hainele delicate și gata. Mai rămâne doar să le așez la uscat și să mă bucur de mirosul plăcut al rufelor curate.

Un alt avantaj al detergentului Perwoll Caps este în legătură cu ambalajul. Acesta este realizat în proporție de 50% din plastic reciclat și este complet reciclabil. În plus, capsule sunt în totalitate biodegradabile și conțin cu 85% mai putină apă decât detergentul lichid Perwoll, datorită formulei concentrate.

În concluzie detergentul sub formă de capsule de la Perwoll este exact ce am nevoie. E mai ușor de utilizat, e biodegradabil, este mai concentrat și păstrează țesăturile ,,noi” timp îndelungat. În plus, ador mirosul hainelor proaspăt spălate cu Perwoll.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *