Lifestyle Review

Picioare frumoase cu aromă de miere

Vara, picioarele mele sunt extrem de traumatizate. Fie că le agresez cu pantofii stiletto sau că îmi distrug călcâiele din cauza sandalelor. Nevoia unor produse de îngrijire, blânde și de efect este în cap de listă. Chiar dacă vizitele la salon sunt dese, tot nu este suficient. Am nevoie de îngrijire zilnică acasă.

Pentru a-mi menține călcâiele într-o stare acceptabilă, să nu ajung să am dureri insuportabile, folosesc balsamul de călcâie de la Apidava. Iar pentru restul zonelor afectate de încălțăminte folosesc crema pentru îngrijirea picioarelor de la același brand.

Balsamul de călcâie, este realizat pe bază de ceară de albine și propolis. Este ideal pentru zonele cu piele deshidratată și crapată: călcâie și coate. Balsamul conține și 2% camfor pentru activarea circulației periferice. 

Crema pentru îngrijirea picioarelor, pe bază de miere, propolis și ceară de albine, este ideală pentru zonele cu piele foarte uscată. Ceara hrănind pielea în profunzime, iar propolisul având un rol antibacterian – esențial pentru îngrijirea corectă a picioarelor. 

Dacă tot suntem la capitolul produse apicole, vreau să vă spun câteva cuvinte și despre un produs pentru îngrijirea buzelor. Buzele mele suferă extrem de mult în cazul schimbărilor bruște de temperatură. În ultimele zile ne-am confuntat cu o scădere și apoi o creștere bruscă a temperaturii. Aceasta mi-a afectat buzele extrem de tare, însă cu ajutorul balsamului de buze de la Apidava, totul a trecut repede.

Balsamul de buze este realizat pe bază de ceară de albine și miere. Este special conceput ca un tratament intens de hidratare a buzelor. Are o aromă plăcută de miere, astfel aveți mare grijă să nu îl mâncați.

Toate cele trei produse își fac bine treaba și le găsiți la un preț mai mult decât accesibil.

Ați încercat aceste produse? Vă plac produsele Apidava?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *