Beauty tips Lifestyle Review

Piele răsfățată cu geluri de dus fructate – Notino

Mai nou am făcut o obsesie pentru gelurile de duș. Fie ele cremă, spumă sau gel, cumpăr tot ce mi se pare interesant.

De curând am descoperit, la Notino, un nou brand. Un brand care aduce produse în ambalaje foarte “girlish”, exact pe gustul meu. Trebuie să recunosc că atunci când am hotărât să comand câteva produse de la Energie Fruit m-am lăsat influențată de ambalaj.

Trebuie să vă spun, încă de la început, că în perioada 30.09-06.10.2019, beneficiați de transport gratuit la toate produsele de pe Notino.ro. În plus puteți beneficia și de 20% reducere, la brandurile selectate, dacă utilizați codul ”BRAND20RO”.

A fost destul de greu să mă abțin și să comand doar un singur produs, așa că mi-am luat inima în dinți și am comandat mai multe. Produsul meu preferat este crema de duș hidratantă sub formă de spumă cu fructul pasiunii și ulei de argan.

Mi-a atrans atenția ambalajul său. Iar din acest motiv l-am și achiziționat inițial. Ambalajul este roz și ilustrează întâlnirea dintre doi îndrăgostiți. După ce am primit comanda mi s-a confirmat că am făcut o alegere bună. Parfumul cremei de duș este extrem de plăcut. Nu e nici prea dulce, nici prea fresh și îmi place la nebunie.

Spuma este extrem de ușor de folosit, curăță bine și conferă hidratare pielii. Parfumul produsului se menține timp îndelungat pe piele.

Îmi place tare mult ideea de spumă și design-ul ambalajului. Sunt exact pe gustul meu.

În rest am ales geluri de duș cu diverse arome precum: miere și ulei de argan, cocos, flori de bumbac și încă un gel de duș clasic cu aceași aromă de fructul pasiunii și ulei de argan.

La același brand găsiți o mulțime de alte produse interesante. Am văzut și câteva produse pentru îngrijire părului interesante. În plus, au o colecție generoasă de creme pentru iubitoarele de creme de corp parfumate.

Voi ați încercat până acum produsele Energie Fruit? Vă plac gelurile de dus normale, cele cremă sau cele spumă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *