Lifestyle Review

Postere pentru întreaga locuință de la PosterStore

Încă de când am pus primele tablouri pe perete am zis că mai vrem și altele. Atât de mult ne-a plăcut schimbarea încât nu am putut sta prea mult timp departe de PosterStore.

De curând am plasat o nouă comandă pe site. Am luat câteva postere noi, pentru a le schimba pe cele actuale, dar și câteva pentru alte zone ale casei.
De această dată am optat și pentru 3 postere pentru camera celor mici. Încă nu am hotărât în care dintre camere să le folosim, dar sunt sigură că le vom încânta privirea celor mici.

Restul posterelor achiziționate sunt pentru zona de principală a casei: living-ul. Zona acesta este de fapt formată din alte trei zone despărțite printr-o linie imaginară și un perete scurt.
Despre tablourile din zona de intrare am vorbit într-un articol mai vechi. Tot atunci v-am arătat și frumusețea de cerb pe care am amplasat-o în zona șemineului.
De data aceasta am luat un poster și o ramă și pentru zona de servire a mesei. O barcă pe un lac dintr-o zonă de munte, ne încântă privirea de fiecare dată când stăm la masă. O imagine clară, care aduce iarna în casă.

Am schimbat și posterele vechi din zona de intrare în casă. Am optat tot pentru categoria natură, dar de această dată am adus mai multă culoare.

Posterele sunt printate pe hârtie premium, de bună calitate. Imaginile sunt clare și te fac să visezi că te afli într-un tărâm nou. Privindu-le îți poți pune imaginația la încercare și să pășești pe zăpada proaspătă, pe nisipul fierbinte sau să admiri frumusețea animalelor sălbatice. Posterele cu mesaje sunt potrivite pentru zilele în care ai nevoie de un gând bun, iar cele pentru copii pot fi chiar educative.

Tot ce contează este să alegi posterul tău preferat, pentru ca acesta să fie plăcut ochilor tăi și să îți ofere liniște.
Dacă vă doriți un poster nou de la PosterStore, puteți folosi codul promoțional ,,alerogomom55”. Oferă 55% la toate posterele (cu excepția posterelor din categoria Selection). 
Nu se poate combina cu alte promoții și nu este valabil pentru rame. Valabil din 26.11 până în 29.11.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.