Review

Produse apicole pentru piele hidratată

A trecut mult timp de când nu am mai auzit zumzetul albinelor. Vremea rece și lipsa florilor nu le priește. S-au ascuns în căsuțele lor dulci și așteaptă cuminți primăvara. Mi-e dor de albinuțele plimbărețe și de dansul lor din jurul florilor.

Până să se întoarcă în natură și să mă pot bucura din nou de prezența lor, încerc să le apreciez munca folosind produse apicole. Fie că e vorba de miere sau produse de îngrijire pe baza de ingrediente apicole, toate mă fac să mă bucur de munca albinuțelor.

În ultima perioadă am consumat extrem de multa miere. A fost singurul produs dulce pe care am avut voie să îl mănânc și pot să spun că am exagerat.

Dar acum vreau să vă vorbesc despre câteva produse de îngrijire cu ingrediente apicole. Sunt produsele pe care le folosesc cu mare drag de fiecare dată.

Balsamul de buze pe bază de miere, de la Apidava, hidratează în profunzime. Sunt extrem de încântată de el și e un must-have iarna aceasta. Frigul îmi distruge la propriu buzele. În general, datorită frigului buzele mele sunt extrem de crăpate, sângerează și mă ustură. De când folosesc acest balsam de buze nu am mai avut astfel de probleme.

Pentru că temperaturile scăzute și vântul își pun ampreunta și pe ten, am început să folosesc crema pentru ten sensibil de la Apidava. Datorită conținutului ridicat de unt de cacao, ulei de argan, ulei de morcovi, ulei de gălbenele și ulei esential de lavandă, are o capacitate mare de protecție. În plus este un produs special creat pentru tenul sensibil. Tenul fiind sensibilizat de schimbările drastice de temperatură, vă recomand să folosiți un astfel de produs pe perioada iernii.

Crema pentru ten sensibil hidratează pielea și o protejează. Este potrivită și pentru tenurile cu cuperoză. Acestea au nevoie de îngrijire specială pe timpul iernii.

Am folosit în această perioadă și săpunul cu miere și lăptișor de matcă. Hidratează și catifelează pielea. V-am vorbit despre săpunurile de la Apidava și într-un articol precedent.

Produsele apicole fac parte din rutina mea de îngrijire iarna aceasta. Tu obijnuiești să folosești astfel de produse? Ce părere ai despre produsele apicole?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *