Lifestyle

Produse care se regăsesc în rutina styling a părului meu

A trecut mult timp de când nu v-am mai vorbit despre rutina de styling a părul meu. M-am gândit că azi, în prima noastră zi de concediu, să vă povestesc ce produse interesante am început să folosesc.

După cum bine știți, părul meu e ciudat. Adică, are o predispoziție la mătreață, dar totuși excesul de sebum apare imediat.

Trebuie să îl spăl zilnic, dacă îmi doresc să arate bine și m-am cam săturat. Până să am un copil, nu era o problemă. Îl spălam zilnic și arata impecabil.

Acum, timpul nu îmi permite să îl spăl atât de des. Am căutat diverse soluții salvatoare, dar toate erau de moment și de cele mai multe ori nu știam să le aplic foarte bine.

De acestă dată am optat pentru produsele L’Oréal Professionnel. Un brand profesional cu produse de top pentru îngrijirea părului.

De curând am descoperit pudra pentru volum L’Oréal Professionnel Tecni.Art Super Dust. Am mai folosit un astfel de produs în urmă cu 3-4 ani, dar am uitat complet. Când am văzut-o în magazinul online mi s-a apris o scânteie.

Pudra este extrem de ușor de utilizat. Se aplica la rădăcina firului de par proaspăt spălat și uscat. Părul capătă volum iar particulele de pudră absorb excesul de sebum.

E o variantă simplă prin care poți împușca 2 iepuri dintr-o lovitură.

Pentru a avea o coafură rezistentă, folosesc L’Oréal Professionnel Wild Stylers60’s Babe by Tecni.Art. Combinand pudra cu acest spray, am reușit să îmi păstrez coafura intactă, adică ,,ne unsuroasă” mai mult de o zi.

Trebuie să recunosc că ambalajul acestui produs îmi place extrem de mult. Fiind inspirat din anii ‘60.

A trecut mult timp de când nu am mai folosit placa pentru întins părul. Am renunțat pentru că îmi ardea părul destul de tare. Totuși de foarte multe ori sunt tentată să îl întind. Parcă mi-e dor de părul perfect drept.

Am descoperit în urmă cu aproximativ 2 luni L’Oréal Professionnel Steampod 3.0. Un produs revoluționar, din punctul meu de vedere.

L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 este o placă cu aburi pentru păr. Este potrivită pentru a îndrepta părul sau chiar pentru a crea bucle.

Datorită sistemului cu abduri, nu degradează părul, îi menține culoarea și strălucirea.

Încă nu am achiziționat această placă, dar e pe lista mea. Cu atât mai mult cu cât până în 13.09.2020 cei de la Notino au 15% reducere la produsele L’Oréal Professionnel.

Momentan nu folosesc mai multe produse de styling pentru că timpul nu îmi permite. Dar dacă știți trucuri pentru a coafa părul repede și ușor aștept să îmi spuneți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *