Lifestyle Review

Produse de curățenie

În ultimul timp văd o mulțime de reclame în care se face referire la ‘’mama urs”. Ei bine, dacă te consideri o mamă urs e musai să citești acest articol.

O mamă urs vrea tot ce e mai bun pentru copilul ei și încearcă să îl protejeze mereu. O mamă urs este și foarte bine informată și alege produse de cea mai bună calitate pentru puiul ei.

Și produsele de curățenie sunt importante pentru o astfel de mamă, nu?

Pentru că îmi doresc tot ce e mai bun pentru Victoria, am hotărât să folosesc produsele Alma In. Sunt produse bio cu ajutorul cărora pot să curăț întreaga casă. Iar cu ajutorul detergentului, să păstrez hainele Victoriei mereu curate.

Am scăpat de grija ingredientelor nocive și pot liniștită să mă bucur de fetița mea. În plus, când vine momentul să umble singură, nu mai trebuie să îmi fac griji că pune gura peste tot.

Unul dintre produsele mele preferate este detergentul de rufe de la Klar. De când l-am descoperit, spăl hainele micuței doar cu acest detergent. Este un detergent lichid care curăță extrem de bine chiar și cele mai dificile pete. Nu are miros, deci este potrivit și pentru persoanele care suferă de diverse afecțiuni. Dacă spăl haine albe, adaug și puțin înălbitor pudră, tot de la Klar. Albul rămâne imaculat, după spălare.

Cel mai puternic produs bio, pentru baie

Trebuie neapărat să vă vorbesc despre un produs care pur și simplu mi-a schimbat percepți despre produsele bio/eco, de curățenie.

Mereu am încercat să găsesc produse naturale, însă de cele mai multe ori erau „apă de ploaie”. Dacă la detergenți mai găseam câte ceva ok, la produse de curățat baia nu am găsit nimic special. Asta până când am descoperit produsele AlmaWin și Klar. Să vă spun totuși pățania mea, ca să îmi înțelegeți uimirea.

De când m-am mutat în apartament, caut o soluție cu care să curăț toaleta. Urmele de calcar nu au de gând să dispară indifent ce produs folosesc. În plus, mirosul de clor pe care îl au majoritatea produselor, îmi provoacă geață. Asta că să nu mai spun cât de nocive sunt pentru organismul nostru.

Produsul de care am fost socată este chiar o soluție pentru curățat toaleta. Vă spun sincer că la așa ceva nu m-am așteptat. Am fost uimită de puterea sa de curățare. Un produs bio care să facă față unei astfel de provocări, nu am crezut că există.

Când am citit eticheta produsului m-am apucat de râs. Producătorul spune că este un produs foarte puternic. În sinea mea, râdeam și mă gândeam că e o bazaconie. Credeam că e aceași ,,apă chioară” cu care eram obijnuită.

Surpriza sau mai bine spus șocul a apărut în momentul în care am văzut vasul de toaletă alb. Nu știu cum să vă spun, dar era imaculat. Cred că nici nou nu a arătat atât de bine. Regret că nu am filmat totul ca să vă concingeți singuri de puterea acestui produs.

Nu câștig nimic dacă îi fac reclamă, dar când găsesc un asemenea produs trebuie neapărat să împărtășesc cu voi secretul și totodată bucuria. Vă garantez că nu regretați dacă îl încercați.

E cel mai mișto produs de curățenie pe care l-am testat vreodată!

Tot de la AlmaWin folosesc și soluția pentru curățat suprafețele din baie și cea pentru geamuri. Sunt extrem de mulțumită de ele.

Victoria face baie în cadă și pentru mine era important să o curăț cu orice altceva decât un produs nociv.

Nu îmi mai fac griji că poate nu am clatit bine suprafețele. Produsul curăță bine, are un miros plăcut și e blând cu pielea. Nu îmi usucă mâinile și nu e necesar să port mănuși când fac curățenie.

Soluția pentru geamuri e esențială. Victoria pune gurița pe oglindă și mai nou stă ,,floare-n fereastră”. Pune mânuța pe geam iar apoi o bagă în gură.

De când am descoprit aceste produse, fac curățenie cu mai multă plăcere. Am scăpat de mirosul neplăcut al produselor, de mănușile insuportabile și pot să o las pe bebelină să atingă orice, fără să îmi fac griji. Toate astea plus toaletă impecabilă, pe care nu am reușit să o curăț cu un alt produs.

Toate produsele le găsiți la EuBiob.ro, la prețuri decente. Merită să le încercați și sunt sigură că deveniți cliente fidele.

Voi ce produse pentru curățenie folosiți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *