Copii Lifestyle

Produse de îngrijire pentru bebeluși – Barbapapa

Produsele de îngrijire pentru pielea sensibilă a Victoriei le aleg cu foarte multă atenție. Îmi doresc produse cu ingrediente organice, de cea mai bună calitate. Pentru Victoria folosesc exclusiv produse fără parfum și fără alcool. Are pielea sensibilă și nu vreau să o sensibilizez și mai mult sau să declanșez cine știe ce alergii.

De curând am descoperit produsele brand-ului Barbapapa. Produsele sunt certificate conform standardului Cosmos Organic de către Icea. Sunt produse destinate îngrijirii copiilor și au ingrediente sigure care nu conțin parabeni sau organisme modificate genetic. Extractele organice de ovăz, muşeţel şi suc de aloe vera sunt câteva dintre ingredintele naturale pe care le conțin produsele Barbapapa.

Parfumul este exclus din lista de ingrediente a acestor produse. Deși pentru adulți parfumul este unul din ingredientele principale ale produsele cosmetice, pentru copii acesta este extrem de periculos.

Până acum am testat soluția de curățat biberoane, detergentul lichid de rufe cu balsam 2 în 1, gelul cremos bio cu ovăz și aloe vera și gelul bio de curățare dermo-protector pentru păr și corp.

Detergentul de rufe îl folosesc pentru hainuțele Victoriei de fiecare dată. Curăță bine petele iar rufele rămân moi.

Nu conține clor, fosfați, fosfonați, înălbitori optici sau coloranți sintetici. Este un produs cu 0% parabeni, testat dermatologic și hipoalergenic.

Detergentul de rufe conține mușețel și ulei de măsline. Mușețelul organic este liniștitor, calmant, anti-spasmodic, anti-inflamator, anti-alergic și cu acțiune de catifelare.
Uleiul de măsline organic protejează si hidratează pielea.

Soluția de curățat biberoane o folosim foarte des. Pentru că îi dau și lapte praf trebuie să curăț biberoanele. Plus suzetele pe care le tot scăpăm de jos. Soluția îndepărtează cu ușurință depunerile de lapte. Nu conține alcool, parabeni, alergeni sau coloranți sintetici.

Gelul cremos bio cu ovăz și aloe vera îl folosesc de fiecare dată când spăl fundulețul Victoriei. Pe Victoria o spăl de fiecare dată când schimbăm scutecul, astfel am nevoie de un produs delicat. Acesta este delicat și indicat pentru pielea bebelușilor încă din prima zi. Are un conținut de 10,85% ingrediente organice și 98,06% ingredinte de origine naturală (din totalul de ingrediente).

E îmbogățit cu extracte de ovăz, mușețel și suc de aloe vera, crescute organic. Acestea lasă pielea bebelușului catifelată și protejată.

Pentru păr folosim varianta de gel bio de curățare dermo-protector pentru păr și corp. Îl folosim de fiecare dată când facem băiță.

Hidratează pielea și o lasă califelată. La fel ca și restul produselor Barbapapa, acest gel are ingrediente de origine organică și nu conține SLS/SLES, parabeni, alergeni sau coloranți sintetici.

Noi folosim cu încredere aceste produse și suntem mulțumiți de calitatea acestora. În gama Barbapapa mai găsiți și alte produse necesare îngrijirii micuților.

Voi ați încercat produsele Barbapapa? Ce parere aveți despre acestea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *