Lifestyle

Produse de îngrijire și nu numai, la preţuri bune

Cel puțin din experiența mea personală știu că noi femeile suntem extrem de atrase de cumpărături. Fie că e vorba de o rochie nouă, produse de îngrijire sau orice altceva, important e să se finalizeze cu un coș plin.

De când am devenit mamă, prefer să mă plimb în liniște prin magazinele online din jurul lumii. Să analizez, să verific și să am suficient timp de gândire, la dispoziție. Alergând pe Google, am descoperit un site care oferă o mulțime de produse interesante. De la vopsea de păr, disponibilă într-o gamă extrem de variată și până la uleiuri esențiale, găsim tot.
M-am bucurat să văd că pe un singur site pot să găsesc atât de multe produse de îngrijire, la prețuri bune.

Gamă variată de produse la prețuri bune!
Vopsea Kallo


Am văzut chiar și mult îndrăgitele produse Maroccanoil pe care intenționez să le achiziționez cât mai curând. Părul meu a luat-o razna și are nevoie de îngrijire deosebită.
Să vă mai spun că am găsit chiar și șamponul și balsamul meu preferat de la Joico? Nu v-am mai povestit de mult timp despre ele, dar tot în inima mea au rămas. Iar acum le-am văzut aici.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu ajung extrem de rar la salon. Nu reușesc să îmi fac timp, iar manichiura și pedichiura mea striga ajutor. Aruncând o privire, am văzut că au și produse din această categorie. M-am gândit să adaug în coș câteva și să încerc să salvez de una singură situația.

OJA.ro


Chiar dacă selecția de produse de îngrijire a părului m-a dat peste cap, am aruncat o privire și la uleiurile esențiale.

Sunt un mare fan al uleiurilor și le folosesc regulat, așa că orice noutate e binevenită. Gama aromelor este destul de variată, iar produsele sunt naturale. Am văzut chiar și un amestec anti-insecte, de care sunt extrem de curioasă. Țânțarii par foarte atrași de mine, în ultima perioadă și nu mai reușesc să le fac față.
Uleiurile esențiale pot fi utilizate în multe variante iar cu ajutorul lor vă puteți bucura de un parfum unic, creat chiar de voi.

Cât timp analizați și voi produsele, eu arunc o nouă privire pe site și plasez o comandă. Vreau să mă bucur de noua mea descoperire cât mai curând.


13 comentarii

 1. Acum am intrat si eu pe site. Chiar au produse calitative la preturi foarte bune.

 2. Si eu am nevoie de o vopsea de par noua asa ca intru pe site sa vad ce alte „minunatii” mai gasesc acolo.

  1. AlexandraRogojan spune:

   Astept sa imi spui daca ai gasit ceva pe gustul tau

 3. Nu cunoșteam acest site, dar mă bucur că l-am descoperit!!

 4. Irina spune:

  Nu știam de acest site.

 5. Voi arunca și eu o privire pe site cu siguranță.

 6. Mersi pt recomandare, au produse interesante la preturi bune pe acest site. Sigur voi comanda si eu pe viitor.

 7. Merg și eu pe site sa vad dacă mă pot bucura ca tine fac 🤗

 8. Sunt mare fan produse Kallos si le achizitionez de pe diverse site-uri combinandu-le cu alte produse care-mi sunt indispensabile.

 9. Ce de produse faine au pe site!

 10. Denisa spune:

  Am sa arunc si eu un ochi pe site, sigur gasesc ceva fain, la pret bun.

 11. Ma bucur ca am descoperit un site nou! Si am vazut o multime de produse care-mi plac!

 12. Am si eu in plan sa incerc produsele celor de la Moroccanoil. sunt scumpe, dar eficiente si vreau sa ma conving si eu de asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *